Ondernemend Friesland nieuws

Steun in de rug voor Windkr88 bij opening winkelcentrum De Drait te Drachten

Bij gelegenheid van de opening van winkelcentrum De Drait te Drachten, ontvangt Stichting Windkr88 zelf steun in de rug. Woensdag 13 mei ontvangen de oprichters van de Stichting, Paul Olijve en Gerbert Ritsma, een gift voor deze jonge stichting uit handen van de heer Theo de Wit, hoofd vastgoedontwikkeling van Schuitema.

Windkr88

Stichting Windkr88 (te lezen als Windkracht 8) is de naam van een nieuwe stichting voor mensen, door mensen. Windkr88 vindt dat sport, cultuur en welzijn voor iedereen beschikbaar moeten zijn. Gelukkig kunnen veel mensen op eigen kracht en initiatief hun doel bereiken. Maar soms lukt dat niet. Dan kan Windkr88 steun in de rug geven. Windkr88 stelt zich ten doel door haar initiatief bij te dragen aan kansen en mogelijkheden voor ontwikkeling, zingeving voor personen, organisaties en instellingen. Daarnaast wil Windkr88 haar missie op zodanige wijze uitdragen dat hiervan een stimulans uitgaat naar particulieren, instellingen, overheden en bedrijven om zich aan te sluiten bij Windkr88 en met menskracht en middelen de initiatieven van Windkr88 te ondersteunen.

 

Handbikers

Inmiddels kon Windkr88 voor drie handbikers nieuwe fietsen aanschaffen. De drie mannen, die voor hun  invaliditeit allen al zeer actieve sporters waren, vonden een nieuwe uitdaging in het handbiken. Met de steun van Windkr88 beschikken zij nu elk over een nieuwe handbike, die helemaal is afgestemd op de persoonlijke fysieke omstandigheden. De optelsom van het onverwoestbare karakter van de drie bikers en het professionele materiaal waarover zij nu beschikken, heeft de drie al doen besluiten in 2010 te pogen de top van Alpe d’Huez te bereiken per handbike.

 

Ook de op 10 april jl. geopende voetbalschool Veerkr88 te Opende mag rekenen op support van Windkr88.

 

Team Windkr88

Met ingang van het schaatsseizoen 2009/2010 gaat het marathonteam De Haan Westerhoff verder onder een nieuwe naam: team Windkr88. Door alle uitingen rondom het team te voorzien van het beeld- en woordmerk van de stichting, hoopt Windkr88 middels de topsport attentiewaarde voor en herkenbaarheid van het beeldmerk te bereiken en een stimulans voor de breedtesport en gehandicaptensport te zijn. 

 

Het programma rondom de opening van Winkelcentrum De Drait op woensdag 13 mei vindt plaats tussen 13.30 en 14.30 uur. Tijdens dit programma, rond 14.15 uur mag Windkr88 in de Brede School De Drait de gift in ontvangst nemen.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement