Ondernemend Friesland nieuws

Sybren de Groot, directeur De Beier en dealer BMW en MINI:

Mini de Beier Heerenveen

'Ook de zakelijke rijder krijgt bij ons een topbehandeling’

Uitstekend bereikbaar gelegen aan de A7 bedient De Beier met haar dealerschap van zowel BMW als MINI steeds meer tevreden zakelijke rijders in héél Friesland. Dit succes is gestoeld op een zeer uitgebreid programma voor elke soort rijder, een ongekende service en veel flexibiliteit in leasevormen zoals het nu economisch aantrekkelijke shortlease. De Beier is sinds 1983 officieel BMW-dealer en sinds 2003 MINI-dealer.

Sybren van der Goot: “Wij bieden met beide merken een uitgebreid autoprogramma dat in alle segmenten naadloos aansluit op de wensen van de zakelijke markt. We bedienen met onze circa 30 zeer gemotiveerde medewerkers héél Friesland en bieden overzichtelijke vaste kosten op basis van pakketprijzen. Voor oudere BMW’s geven wij een bouwjarenreductie op uurloon en materialen én behoud van de fabrieksgarantie bij onderhoud door De Beier. Ook onderscheiden wij ons met gunstige labels en bijbehorende bijtellingcondities. Vooral voor zakelijke rijders zijn dit voordelen die het verschil maken.”

 

BMW op z’n best

De Beier is officieel BMW-dealer en biedt het complete BMW-modellengamma. De laatste jaren is dit sterk uitgebreid met onder andere Active Hybrid-uitvoeringen van de 3/5/7-serie. Daarnaast is BMW erg actief om de CO2-uitstoot te verminderen; op dit moment heeft BMW maar liefst 127 modellen met een groen label. Sybren van der Goot: “De afgelopen vijf jaar is over het totale BMW-gamma de CO2-uitstoot met 32% verminderd. Dit levert onze zakelijke rijders een lagere BPM-heffing over de catalogusprijs op. Ik kan dit staven met een aansprekend voorbeeld. Bij de introductie van de BMW 3-serie in 2005 en het nieuwe model in 2012 is de catalogusprijs nauwelijks veranderd door de verminderde belastingdruk.

 

De introductie van de BMW 114i 3d is bij De Beier al vanaf € 25.340,-. Daarbij heeft dit model slechts 20% bijtelling.” Naast de 114i geldt dit laatste overigens ook voor de volgende modellen:

• 116i, 116i automaat 3- of 5 deurs vanaf € 27.370,-

• 116 diesel (EDE) 3- of 5 deurs   vanaf € 28.195,-

• 316 i vanaf € 33.290,-

• 320i (EDE) sedan vanaf € 35.990,-

• 316 diesel sedan vanaf € 36.920,-

• 320 (EDE) (evt. automaat) sedan vanaf € 40.555,-

 

Bij De Beier heeft u dus volop keuze in de auto die bij u past. Sybren van der Goot: “Om u een idee te geven: we hebben op dit moment meer dan 200 BMW’s op voorraad. En laat een ondernemer hier zijn BMW servicen, dan bieden wij die een keuze uit een groot aantal vervangende auto’s via BMW Rent.

 

Groot met MINI

Ook met de MINI boekt De Beier een groot succes, eveneens in het zakelijke segment. Sybren van der Goot: “De Countryman diesel bijvoorbeeld is de enige in zijn segment met een 20% bijtellingvariant. Overigens, maar liefst 85% van het totale MINI-leveringsprogramma heeft slechts 20% bijtelling. Dat maakt de MINI voor zakelijke rijders maximaal interessant. In september is de MINI met de MINI Clubvan uitgekomen. Vanwege de grote laadruimte is deze uitermate geschikt voor ondernemers die bergruimte zoeken en in stijl bij de klant willen voorrijden. Ik nodig geïnteresseerden uit zich in onze MINI-showroom vrijblijvend te oriënteren.”

 

Flexibel met leasen

Zakelijke rijders komen met De Beier altijd op een goede deal uit. Sybren van der Goot: “We verkopen niet alleen auto’s, maar we bieden uiteraard ook lease aan. Daarbij spelen we alert in op veranderende economische omstandigheden. Neem short lease, daar is nu veel vraag naar. Een kortere leaseperiode is bij ons uitstekend bespreekbaar, bijvoorbeeld 12 maanden. Steeds meer ondernemers waarderen ons om die flexibiliteit.”

 

Aantrekkelijke acties

Via De Beier profiteren nieuwe BMW- en MINI-rijders regelmatig van aantrekkelijke luxe extra’s. Sybren van der Goot: “BMW introduceert bijvoorbeeld voor vijf modellen (BMW 1-, 3- en 5-serie, X1 en X3) tijdelijk de zeer luxe Upgrade Editions. Kopers van een BMW in Business- of Executive-uitvoering krijgen hierbij kosteloos een ‘upgrade’ naar een Business+- of High Executive-uitvoering. Bij de BMW 1- en 3-serie en de X1 wordt bovendien lederen bekleding toegevoegd. Extra rijplezier voor de zakelijke rijder, geheel voor onze rekening. Deze actie geldt overigens t/m 31 december 2012, zolang de voorraad strekt. Ik raad aan onze website www.debeier.nl in de gaten te houden voor nieuwe aantrekkelijke acties.”

 

Superieur met service

De Beier is vermaard om haar superieure service. Sybren van der Goot: “Alles wat een zakelijk rijder op dit gebied wenst, maken wij waar. Noem maar op: korte leveringstijden, een haal- en brengservice, vervangende auto op niveau, korte wachttijden, goed uitgeruste wachtruimte met verse koffie en frisdrank, een lees-/eettafel en een gastvrije zithoek met banken. Ook bieden we gratis WiFi, iPad-gebruik en uiteraard ook airco.”

 

Meer weten?

Kijk op www.debeier.nl of kom langs in de showroom aan de Skrynmakker 32, 8447 GH te Heerenveen.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement