Ondernemend Friesland nieuws

TEL 2015 wordt een feest voor de netwerkende ondernemer

Zakenbeurs TEL 2015 WTC EXPO Leeuwarden

Voor ondernemers, door ondernemers

Op 24 en 25 maart 2015 staat de Trade Experience Leeuwarden, beter bekend als TEL, alweer voor de derde keer op het programma in het WTC Expo. Beursmanager Hetty Kroes is al volop bezig met de voorbereidingen op dit evenement en weet hoe belangrijk de TEL voor zowel de bedrijven als de gemeente is. “Kernwoorden zijn contact en verbinding. Dat telt hier heel zwaar.” In de onlangs verschenen uitgave van OF magazine spraken we uitgebreid met de enthousiaste beursmanager Hetty Kroes van TEL 2015.

Veehandel
Eigenlijk stond het al van jongs af aan vast dat Hetty Kroes aan de slag zou gaan in het WTC Leeuwarden. Haar vader is veehandelaar en hij nam zijn dochter regelmatig mee naar de veehallen. “Toen stond ik als vijfjarig meisje al te kijken hoe mijn vader stond te handjeklappen”, vertelt Kroes. “Zoals mensen soms een heel sterk gevoel kunnen krijgen bij een bepaalde organisatie, zo had ik dat bij het WTC. Ik heb het altijd gezien als een hele passende plek, waar ik graag zou willen werken. Sinds mei van dit jaar is dat dan ook het geval en ik heb het hier heel erg naar mijn zin. Het is een dynamische organisatie, waarbij je echt de diepte in kan gaan.”

Nieuwe initiatieven
Met nog een paar maanden tot TEL2015, beginnen de inschrijvingen prima te lopen. “Ja, het gaat heel goed”, vertelt Kroes. “De inschrijvingen komen mooi binnen en je merkt dat er veel interesse is om nieuwe collectieven te smeden. Men neemt zelf het initiatief om dingen op te zetten. Ondernemers vormen nu veel meer een collectief dan vroeger en daarvoor zijn de pleinen op de beurs heel geschikt. Die maken het overzichtelijk, ik denk dat dit een hele positieve ontwikkeling is. Vroeger waren het vooral gemeentepleinen, nu slaan ondernemers de handen veel meer ineen.” Opvallend is ook, dat naast de vele ondernemers die ter plaatse zijn, ook de diverse gemeentes een grote rol hebben. “Natuurlijk is de gemeente Leeuwarden van de partij, maar uit alle hoeken van Friesland zullen gemeentes komen. Allemaal slaan ze de handen ineen met de ondernemers en komen ze met mooie initiatieven”, aldus Kroes.

 

Op 24 en 25 maart 2015 staat de Trade Experience Leeuwarden, beter bekend als TEL, alweer voor de derde keer op het programma in het WTC Expo te Leeuwarden.Passie voor het vak
Het werken met ondernemers is een grote inspiratiebron voor Kroes. "TEL 2015" is voor ondernemers, door ondernemers”, vertelt ze. “Zonder ondernemers hebben we geen zakenevenement. En het is de diversiteit en de drive van al die ondernemers die het zo mooi maakt. Als ondernemers vanuit hun passie werken, komen de mooiste resultaten tot stand. Geld moet niet de enige drijfveer zijn, het is die passie van ondernemers die me inspireert, elke dag weer.”

TEL2015 zal, net als voorgaande edities, een feest worden voor de netwerkende ondernemer. Contacten leggen, initiatieven smeden, het gebeurt allemaal binnen de muren van het WTC en dat is precies het doel van dit zakenevent. “Contact en verbinding, dat zijn de sleutelwoorden. Dat is ook de kracht van de beurs”, besluit Kroes. “Mijn doel is om ondernemers te laten vertrekken met een volle agenda en een waslijst aan nieuwe contacten. Dat vind ik echt geweldig.”

 

OF mediapartner

Sinds de start van TEL is OF mediapartner van de zakenbeurs. Via onze online kanalen zullen we u regelmatig op de hoogte houden van de noviteiten en alle inns en outs van de beurs. Een week voor de beurs zal er een speciale OF editie verschijnen die in het teken zal staan van TEL 2015. 

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement