Ondernemend Friesland nieuws

TLN Keurmerk voor de Kooiker Groep Grou

TLN Keurmerk voor de Kooiker Groep Grou

Met trots werd op 21 december 2011 door de directie van de Kooiker Groep Grou, Lútsen Melein en Sije van der Meulen, het Certificaat TLN Keurmerk Transport en Logistiek in ontvangst genomen. Dit, voor zowel Althuisius Logistics, Althuisius Opslag, Kuypers Neer als LSCK Distributie. Het certificaat werd uitgereikt door Leo Hoogenberg, regiomanager Transport en Logistiek Nederland (TLN).

 

Lútsen Melein; “ Directie en bedrijfsleiding leiden hiermee een nieuw tijdperk in, toekomstgericht en ambitieus. Er ligt een duidelijke visie en missie voor, met een bijdetijdse organisatie en structuur. Binnen de logistieke dienstverlening vanuit de Kooiker Groep Grou, gelden kennis, kwaliteit en innovatie als speerpunten. Met een brede diversiteit in de logistieke dienstverlening zijn we als groep daarmee in staat om onze klanten breed te kunnen ontzorgen. Belangrijk daarbij is o.a. ook aandacht voor het milieu. Bij Kuypers Neer wordt gereden met meerdere LZV-modulaties, wat ook werd beloond met de Lean and Green Award.”

De Kooiker Groep Grou dankt haar oorsprong in de oprichting door Abe Kooiker 1919. Opgestart als een klein familiebedrijf, ondertussen getransformeerd tot een brede logistieke dienstverlener in met name (Volume)Transport, Distributie en Opslag. Binnen de transport rijden er 135 trekkende eenheden en ca. 300 getrokken eenheden in zowel binnen- als buitenland. De omvang in opslagcapaciteit bedraagt op dit moment ca. 43.000 m2. Binnen de Groep werken er doorgaans ca. 180 medewerkers.


Sije van der Meulen; “Het behalen van het Keurmerk is voor medewerkers en directie een belangrijke mijlpaal welke tevens de opstap is richting het verder verstevigen van organisatie, structuur, werkomgeving, kwaliteit, efficiency en continuïteit. De snel veranderende wet- en regelgeving dwingen ons om bijdetijds te blijven. Dit geld zowel voor de eigen bedrijfsvoering, als ook voor onze klanten. Kenmerken welke onze klanten herkennen en welke wij zullen blijven koesteren zijn, betrouwbaarheid, flexibiliteit, slagvaardigheid en familiair.”

Directie en medewerkers verbinden zich om hun groepsslogan “DAAR KUNT U OP REKENEN” onverminderd en met trots te blijven uitdragen.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement