Ondernemend Friesland nieuws

Trigion Beveiligingstechniek versterkt positie in Noord-Nederland

Trigion Beveiligingstechniek versterkt positie in Noord-Nederland

Alarm Service Noord (ASN) in Zwaagwesteinde is per 1 maart overgenomen door Trigion Beveiligingstechniek. Daarmee realiseert Trigion een al langer gewenste versterking van haar positie in Noord-Nederland. Voor klanten in de regio Friesland betekent dit dat zij direct toegang krijgen tot de modernste beveiligingstechnieken. Bovendien kunnen zij gebruik gaan maken van een groot aantal nieuwe diensten vanuit de Trigion-moederorganisatie Facilicom, waaronder sprinkler- of andere blusinstallaties, kleine blusmiddelen, BHV-benodigdheden maar ook trainingen op het gebied van Safety & Security.

Tot nu toe bediende Trigion Beveiligingstechniek de Noord-Nederlandse markt vanuit de locatie Hoogeveen. En heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een belangrijke lokale speler op het terrein van het installeren en onderhouden van beveiligingstechnische installaties, onder meer op het gebied van inbraakbeveiliging, cameraobservatie, toegangscontrole en brandmelding. Gezien de strategie van Trigion Beveiligingstechniek zich te ontwikkelen tot een hoogwaardig landelijk dekkend beveiligingsbedrijf, is nu voor een tweede uitvalsbasis gekozen in Friesland.

 

Volgens de directie van Trigion Beveiligingstechniek is de overname markttechnisch een schot in de roos. Business Unit Manager Mark Strating: “Omdat onze activiteiten zich meer en meer verspreiden over het gehele land bestond al langer de behoefte om in Noord-Nederland over meer capaciteit te beschikken. ASN is een gerenommeerde speler in Friesland met goedopgeleide medewerkers en een hele mooie trouwe klantenkring. We zijn ervan overtuigd dat we hier een uitstekende toekomst tegemoet gaan.”

 

ASN-directeur Remmelt Pit ziet de overname als een belangrijke stap: “We hebben in Trigion een partij gevonden die klaar is voor de toekomst en die in staat is de continuïteit te garanderen van onze brede pakket aan diensten op het gebied van zowel technische als reguliere beveiliging. Bovendien kunnen we onze relaties een aantal nieuwe diensten aanbieden, wat onze positie op de Friese markt verder zal versterken. Wat zal blijven is onze no nonsense aanpak en onze vlakke organisatiestructuur en korte lijnen.”

 

 

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement