Ondernemend Friesland nieuws

Twan Spierts aan de slag bij NARVIC

Twan Spierts aan de slag bij NARVIC
Narvic Media & Communicatie heeft Twan Spierts aangetrokken als camera-journalist (camjo) en multimediaspecialist. Het aantrekken van Spierts (20) past in de ambitie van Narvic om de film- en video-activiteiten uit te breiden. Nadruk zal daarbij liggen op de productie van korte bedrijfsfilms, journalistieke filmproducties en op het adviseren van klanten bij het inzetten van film als marketinginstrument op internet.

 

Spierts studeert aan Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg, maar is tegelijkertijd actief als zelfstandig camerajournalist. Tot en met juni werkt hij in Zuid Afrika, waar hij speciale colleges marketing volgt  aan de Vaal University of Technology (VUT). Vanuit dat land werkt hij op dit moment ook aan een productie voor Narvic.

Narvic profileert zichzelf als ‘inhoudgevers’. Het bedrijf speelt in op de toenemende integratie tussen de disciplines journalistiek en marketing en verzorgt vanuit die visie content voor tal van media. Met name maakt Narvic relatiemagazines en nieuwsbrieven. Ook onderhoudt het bedrijf voor diverse klanten websites. “We willen als professionele content-leverancier het gehele pakket aanbieden en hebben al jaren affiniteit met film. Dan is het logisch dat we daar nu zwaar op inzetten”, aldus directeur Menno Bakker.
Volgens Bakker zijn de mogelijkheden van het medium film bij het Nederlandse MKB nog verrassend onbekend. “Het is opmerkelijk wanneer je ziet hoe weinig bedrijven er nog gebruik van maken. Er is koudwatervrees. Blijkbaar denkt men bij film aan hoge kosten en aan iets waar op internet niemand het geduld voor heeft om er naar te kijken. Dat is ongegrond.  Er is inmiddels een nieuwe generatie filmers en journalisten opgestaan die precies weet hoe je in één minuut een kraakhelder verhaal kunt vertellen. En ook hoe je zo’n filmpje met behulp van internet en social media wijd kunt verspreiden.”

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement