Ondernemend Friesland nieuws

Tweede editie zakenbeurs TEL zeer geslaagd

TEL 2014 Talkshow OF Kulturele Haadsted 2018

In een ongedwongen sfeer elkaar ontmoeten en zaken doen

De tweede editie van zakenbeurs TEL, die vorige week in het WTC Expo Leeuwarden werd gehouden, bewijst opnieuw dat zakelijk Noord-Nederland dit evenement omarmt. Met 295 deelnemers, een stijging van zo'n 15% ten opzichte van vorig jaar en 13.564 bezoekers kan opnieuw van een geslaagd business event worden gesproken. Alle deelnemers hebben met elkaar hard gewerkt om er een succes van te maken. Het programma was pakkend en vernieuwend en de sfeer op de beurs kon worden omschreven als levendig, informeel en effectief.

Laagdrempelig

De laagdrempelige opzet van bedrijven,- en gemeentepleinen en netwerktafels maakt TEL tot een zakenevenement anno 2014. De ongedwongen gezelligheid, drukte en inspiratie op de diverse pleinen zorgden de afgelopen dagen voor een bruisend geheel. Met talloze netwerkborrels, -lunches, leerzame workshops, high teas, hapjes, drankjes, primeurs en presentaties is TEL een niet meer weg te denken ontmoetingsplaats voor ondernemend Noord-Nederland.

Uitreiking ondernemersprijs
De HET!, de nieuwe ondernemersprijs voor Leeuwarden en omstreken, is op TEL onder grote publieke belangstelling uitgereikt door wethouder Henk Deinum van de gemeente Leeuwarden. Zuivelhoeve Leeuwarden heeft zich als jong, pionierend bedrijf in het ondernemersavontuur gestort en is HET! geworden. In de categorie bedrijven die langer dan 5 jaar actief zijn en zich al in hun markt hebben bewezen, is Friks Web & Marketing met de ondernemersprijs aan de haal gegaan. Het accent bij deze felbegeerde prijs ligt op innovatie.

Informele sfeer
Alle ondernemerskracht gecombineerd in de Friezenhal maakt van TEL een compacte en tegelijk zeer efficiënte zaken- en ontmoetingsbeurs. Met een informele sfeer die essentieel is om met elkaar in het Noorden zaken te doen.
Gerrit Jan Hiddink, Commercieel directeur van H.D. Van Dijk Reinigingstechniek is enthousiast over TEL. "Voor mij is TEL in tegenstelling tot meer traditionele beurzen een echte ontmoetingsbeurs. We presenteren hier niet zozeer onze producten, maar hebben wel hele waardevolle contactmomenten." Ook Robert Wetting van Informatiemanagement Noord is te spreken over de beursdeelname. "TEL is voor mij het halen van kansen uit het onverwachte. En dat is meer dan geslaagd. Want mijn deelname aan het dynamische plein van The White House gaat mij mogelijk enkele interessante opdrachten opleveren."

TEL 2015
“Er zijn al weer diverse deelnemers die na twee succesvolle zakenbeurzen niet willen ontbreken op de derde editie van TEL in 2015”. Dat grote enthousiasme stimuleert de organisatoren om ook volgend jaar weer een succesvol netwerkevenement neer te zetten. Beursmanager Pieter Fokkema: “We kunnen niet meer om het succes van TEL heen en gaan er volgend jaar weer een ondernemende beurs van maken.” De derde editie van TEL vindt plaats op dinsdag 24 en woensdag 25 maart 2015.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement