Ondernemend Friesland nieuws

Uitstekend half jaar Snakeware

Internetbureau Snakeware heeft een gunstig eerste half jaar achter de rug. Snakeware, dat zich richt op de ontwikkeling van online projecten, gebaseerd op het eigen software platform, zag de omzet met meer dan 14% stijgen waardoor de omzet doelstelling voor 2011 van ruim 1.2 miljoen euro in het vizier ligt. “Dit zijn uitstekende resultaten voor de eerste helft van 2011. Wij verwachten een ruime groei ten opzichte van vorig jaar”, legt Ate van der Meer van Snakeware uit.
Toonaangevend bureau voor online projecten

 

Snakeware is opgericht op 27 maart 1995 en is in 16 jaar tijd uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie voor online projecten in Nederland. In het afgelopen half jaar werden nieuwe klanten als Bikes & More, Dutchen, Wetland Wonen en Woonservice verwelkomd. Daarnaast werden door vele bestaande opdrachtgevers, waaronder Batavus, Beach Resort Makkum, Florence Zorg, Medisch Centrum Haaglanden, Ziekenhuis St Jansdal, en Vripack, weer diverse projecten en online uitbreidingen aan het Sneker bedrijf gegund.

 

Balans tussen technologie, creatie en online specialisten

Snakeware onderscheidt zich door een goede balans in technologie, creatie en online specialisten. “Wij zijn in staat om processen via het web toegankelijk te maken middels gebruikersvriendelijke user interfaces”, vertelt technisch directeur Johan Nieuwenhuis. “De gebundelde kennis van onze software engineers, creatieven en online specialisten maakt het mogelijk om voor opdrachtgevers onderscheidende online marketingconcepten te ontwikkelen en te implementeren”, vervolgt Nieuwenhuis. Een goed voorbeeld hiervan is de mobiele website van Batavus die Snakeware ontwikkelde om met slechts één “app” alle smartphones van een passende mobiele oplossing te voorzien. Alle online projecten die Snakeware voor haar klanten realiseert worden ontwikkeld op het eigen software platform van Snakeware dat nu ruim 11 jaar verkrijgbaar is en contuni in ontwikkeling is. Zo kan het software pakket sinds kort het beheer van een Facebook pagina overnemen en is het voor gebruikers beter mogelijk om op een centrale manier alle online kanalen te beheren.

 

Sterke toename in backoffice integraties, social media en mobiel

De directie van Snakeware, bestaande uit Hans Hoomans, Johan Nieuwenhuis en Ate van der Meer, is positief gestemd over het toekomstperspectief. Hans Hoomans, algemeen directeur van Snakeware, zegt: “Wij zien een sterke toename in de integratie met backoffice applicaties, social media en mobiel, ondersteund door gebruiksvriendelijke vormgevingen zoals wij die bijvoorbeeld in samenwerking met Beach Resort Makkum ontwikkeld hebben.” Dat is het gebied waar Snakeware zich thuis voelt. Snakeware blijft bij haar nuchtere “Friese” manier van werken. “De lange termijnrelatie met onze opdrachtgevers is het fundament van Snakeware en gebaseerd op vertrouwen. De gezonde jaarlijkse groei van ons bedrijf biedt onze klanten stabiliteit en continuïteit”, vervolgt Hoomans zijn verhaal. Dit betekent dat Snakeware zich blijft richten op een sterke basis van inhoudelijke kennis, klantgerichtheid en een gedegen werkwijze om kwalitatief hoogwaardige opleveringen binnen de overeengekomen tijd en het afgesproken budget mogelijk te maken.


Snakeware maakt met CMS beheer van Facebook gebruiksvriendelijk.
Snakeware integreert Facebook in eigen software voor beheer van online kanalen. Snakeware, top 10 internetbureau uit het Friese Sneek, levert met de nieuwste versie van hun (inter)nationaal veel gebruikte software voor het beheer van online kanalen een vergaande integratie met Facebook.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement