Ondernemend Friesland nieuws

Unique Lights verlicht Expert Uithuizen helemaal met led

Unique Lights verlicht Expert Uithuizen helemaal met led

Het Friese bedrijf Unique Lights (vestigingen in Sneek en Leeuwarden) heeft de Expert in Uithuizen (Gr.) van eigenaar Henk Jansen omgetoverd tot de eerste winkel van Nederland die volledig is ingericht met led-verlichting. Alle conventionele verlichting in de winkel in witgoed, huishoudelijke apparaten en elektronica werd tijdens een grondige verbouwing vervangen door deze energiezuinige lampen.

André Feddema, commercieel directeur van Unique Lights, is trots op het bereikte resultaat. “Super”, reageert hij enthousiast. “We hebben tijdens de officiële opening ook alleen maar positieve reacties gehoord. Alles wat we hadden beloofd, zijn we nagekomen.”


De lovende woorden zijn een enorme opsteker voor het Sneker bedrijf, want hoewel franchisenemer Henk Jansen wel meteen enthousiast was, bleek de directie van de Nederlandse Expert Groep bv vooraf niet meteen overtuigd van de kwaliteit van led-verlichting. “Wij hebben ze vervolgens meegenomen naar andere projecten. Toen kreeg de directie er wel vertrouwen in. Nu het opgeleverd is, zijn ze zeer tevreden over het eindresultaat.”


Dat compliment is heel belangrijk. Expert is momenteel bezig met het omzetten van al hun  winkels naar een nieuw concept. Feddema: “Het zou mooi zijn als Unique Lights daarin een rol gaat spelen.”


Eigenaar Henk Jansen is zeer te spreken over het door Unique Lights geleverde werk. “Het is fantastisch geworden”, reageert hij. Denken de meeste mensen bij led-verlichting nog aan het ongezellige witblauwe licht, tegenwoordig is het al in verschillende tinten te verkrijgen. Zelfs de warme flamekleur is mogelijk. Led is ook al te dimmen. “Kom maar eens kijken. Je merkt echt nergens dat onze winkel is ingericht met led-lampen. Het is gewoon mooi.”


Unique Lights - met een hoofdkantoor in Sneek en een florerende vestiging in Leeuwarden - is een nationaal en internationaal georiënteerd bedrijf. Het heeft zich de afgelopen drie jaar ontwikkeld tot marktleider in Nederland als adviseur en leverancier van led-verlichting aan ondermeer het MKB.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement