Ondernemend Friesland nieuws

Unive gaat verhuizen

Univé Friesland verhuist zijn hoofdkantoor van Burgum naar Heerenveen. Op 18 september wordt de eerste steen gelegd van een gloednieuw kantoorpand, dat zal verrijzen op een steenworp afstand van het Abe Lenstra Stadion. In de tweede helft van 2009 wordt het nieuwe kantoor, dat luistert naar de naam L'entrée, in gebruik genomen.

 

 

Het nieuwe kantoor maakt onderdeel uit van het bestemmingsplan 'Sportstad Heerenveen', dat voorziet in de bouw van een reeks kantoren tegenover het Abe Lenstra Stadion. Naast het hoofdkantoor gaat L'entrée ook ruimte bieden aan de verzekeringswinkel van Univé Friesland in Heerenveen, die nu nog op de Lindegracht is gevestigd.

"In Burgum zijn we de afgelopen tijd uit onze jas gegroeid, waardoor we op zoek moesten naar een nieuwe kantoorruimte. De keuze is uiteindelijk op Heerenveen gevallen, vooral vanwege de goede bereikbaarheid van het gebied", verklaart Edwin Ambergen, directeur van Univé Friesland. "Daarnaast spreekt de uitstraling van het Sportstad Heerenveen-complex, met zijn combinatie van sport, lifestyle, gezondheid en ontspanning, ons enorm aan."  

 

Univé Friesland ontwikkelt L'entrée in samenwerking met Dura Vermeer Vastgoed. Het L-vormige pand krijgt vier en gedeeltelijk vijf verdiepingen met een totaaloppervlakte van 4.200 vierkante meter. Het ontwerp is van BDG Architecten Ingenieurs uit Zwolle en de bouw wordt door Dura Vermeer Bouw uitgevoerd.  Op de begane grond komt de verzekeringswinkel van Univé Friesland, die een eigentijdse, open en gemoedelijke inrichting krijgt.

Daarnaast biedt het pand nog ruimte voor verhuur. Deze verhuur in ondergebracht bij Makelaardij Hoekstra in Leeuwarden.

 

“Voor ons is het heel belangrijk om dichtbij onze klanten te zijn; toegankelijk en goed bereikbaar. Dat komt terug in het nieuwe pand, maar ook in de nabijheid van het Heerenveen-stadion. SC Heerenveen is uniek in de Nederlandse voetbalwereld, mede dankzij het goede contact met de fans en de uitstekende sfeer. Dat past bij Univé; niet voor niets is Univé al zes jaar hoofdsponsor van SC Heerenveen.”

 

 

Over Univé Friesland

Univé Friesland is een onderlinge waarborgmaatschappij die aangesloten is bij het landelijke Univé-netwerk. Ruim 50.000 verzekerden in heel Friesland hebben samen zo'n 130.000 polissen lopen bij de verzekeraar. Univé Friesland heeft circa 100 medewerkers in dienst en is met 8 verzekeringswinkels overal dicht bij zijn klanten. Naast het huidige hoofdkantoor in Burgum zijn dat Ameland, Berlikum, Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement