Ondernemend Friesland nieuws

UWV op de bres voor 45 plus

Het aannemen van een 45-plusser als werknemer is vaak voordeliger dan werkgevers denken. Weinig werkgevers zijn op de hoogte van de meerwaarde van 45-plussers op de werkvloer. Op dit gebied liggen dan ook prachtige, nog onbenutte kansen voor het bedrijfsleven, zo stelt het UWV in een persbericht. Hieronder het persbericht:

In het kader van ‘de week van de 45-plusser’ in, heel toepasselijk, week 45, hebben de Werkpleinen van Fryslân het initiatief genomen om de werkgevers van Fryslân kennis te laten maken met de 45-plusser van nu en de voordelige regelingen om ze in dienst te nemen. Ook jongere werknemers worden hierbij gepromoot.
 
Op woensdag 10 november tussen 17.00 – 20.00uur, organiseren de Werkpleinen van Fryslân een ontmoeting tussen werkgevers en werknemers met als titel ‘Sinterklaas bestaat en hij is jonger dan u denkt’. Deze ontmoeting vindt plaats op de NHL Hogeschool.
 
Het evenement staat in het teken van de kwaliteiten en mogelijkheden van werknemers, zowel jong als oud, en laat zien van welke regelingen de werkgever kan profiteren.
Werkgevers worden deze avond blij verrast door de veelzijdigheid en flexibiliteit die de 45-plusser van nu het bedrijfsleven te bieden heeft. Onder leiding van presentator Klaas Jansma krijgt de werkgever diverse “cadeaus” aangereikt om succesvol te kunnen ondernemen.
 
Er zijn diverse presentaties en er wordt gedebatteerd over de voor(oor)delen van diverse werknemersgroepen. Van 19.00 – 20.00u is er een informatiemarkt, waarbij werkgevers en werknemers de mogelijkheid krijgen om nader met elkaar in contact te komen.
 
Bent u benieuwd naar de (financiële) mogelijkheden waar u als werkgever van kunt profiteren? Wilt u zichzelf als werkzoekende profileren op deze avond? Kom dan naar ‘Sinterklaas bestaat en hij is jonger dan u denkt’ en meldt u aan bij Werkplein Leeuwarden via www.45plusweek.nl of via tel. (06)11872333. Uiterlijke aanmelddatum is 31 oktober. Voor meer informatie kijkt u op www.werk.nl

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement