Ondernemend Friesland nieuws

Veel animo voor nieuwe zakenbeurs TEL

Het nieuwe netwerkevenement TEL, hetgeen staat voor Trade Experience Leeuwarden, mag zich verheugen op grote belangstelling. In korte tijd zijn er zo'n 200 inschrijvingen binnengekomen. Een fantastisch resultaat! Vooral als je bedenkt dat TEL pas zo'n 4 weken geleden is geïntroduceerd. Direct na het vervallen van de Bedrijven Contactdagen. Dit bewijst eens temeer, dat ondernemers in de huidige tijd behoefte hebben aan netwerken. En dat het branchegerichte en laagdrempelige concept van TEL aanspreekt. Met tarieven die zo'n 25% tot 30% lager liggen dan vorig jaar, weet TEL goed te scoren. Nog een paar weken te gaan en de Friezenhal is al bijna vol. Hiermee heeft TEL zichzelf direct gebombardeerd tot hét nieuwe zakelijke platform voor Noord-Nederland.

Pleinen volop
WTC Expo is nu zelf organisator van een zakenbeurs. Daarom kunnen er flink lagere tarieven worden gehanteerd. Dat komt goed uit in deze crisistijd. En trekt veel belangstelling. Grote gemeenten als Smallingerland, Leeuwarden, Heerenveen, en Súdwest Fryslân stellen weer ondernemerspleinen samen. Met daarop bedrijven uit de betreffende regio. Hiervoor is veel animo. Net als voor het plein van de Business Club WTC Leeuwarden. Logisch, want de pleinen bruisen van de activiteiten en zijn bij uitstek de plek om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Nieuw dit jaar zijn de branche- en themapleinen.

 

Themapleinen
Traditionele zakenbeurzen zijn prima. Maar TEL vindt het tijd om een frisse nieuwe impuls aan efficiënt netwerken te geven. Zo zijn er speciale themapleinen rond Facilitair, Vitaal in bedrijf, Financieel en Marketing & Communicatie. Hier komen ondernemers samen, die elkaar in deze tijd willen versterken, van elkaar willen leren en willen samenwerken om new business te genereren. Veel ambitieuze ondernemers uit Noord-Nederland zullen zich herkennen in deze thema's.

Vol energie
De acquisitie loopt nog volop en er wordt hard gewerkt aan de afronding van het uitgebreide gratis workshopprogramma. Maar uit alles blijkt nu al dat WTC Expo er samen met zakelijk Noord-Nederland een prachtig, goed georganiseerd en bij voorbaat succesvol business event van gaat maken.

 

TEL mee in zakelijk Noord-Nederland
De zakenbeurs wordt op dinsdag 26 en woensdag 27 maart 2013 georganiseerd onder het motto "TEL mee in zakelijk Noord-Nederland". Beide dagen is het WTC Expo in Leeuwarden geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Het uitgebreide workshopprogramma wordt dagelijks verspreid over 4 rondes neergezet op de beursvloer.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement