Ondernemend Friesland nieuws

Vernieuwde Domotica showroom Raadsma Leeuwarden

Vernieuwde Domotica showroom Raadsma Leeuwarden

Ruim 175 jaar geleden (1836) is Raadsma begonnen als ijzerwinkel in Dokkum. Werd er begonnen met de verkoop van ijzerwaren, gereedschap en hang- en sluitwerk, in de loop van de jaren werd het product- en dienstenaanbod steeds verder uitgebreid. Raadsma specialiseerde zich in machines, reparaties, onderhoud, bedrijfskleding, beveiligingsproducten en er kwam een magazijn met afhaalservice. De jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat Raadsma is uitgegroeid tot kennispartner. In deze rol levert Raadsma naast de producten ook haar uitgebreide bouwtechnische kennis aan haar klanten. Raadsma kent de bouwwereld en andersom. De ijzerwinkel van weleer is uitgegroeid tot een gezond bedrijf met vestigingen op vier locaties in Noord-Nederland.

RTB. Vanuit de achtergrond in het hang- en sluitwerk en de ontwikkelingen op het gebied van Domotica is Raadsma zich ruim 10 jaar geleden gaan specialiseren in elektronisch toegangsbeheer. Onder de naam Raadsma ToegangsBeheer (RTB) biedt Raadsma alle mogelijke deurtechnieken en elektronische toepassingen.

 

RTB is er simpelweg om ervoor te zorgen dat bevoegden toegang tot het gebouw of de ruimte krijgen, onbevoegden buiten worden gehouden en dat in geval van calamiteiten iedereen naar buiten kan. RTB kan dienen voor veiligheid, ter beveiliging en voor comfort maar vaak is het een combinatie van deze drie.

 

In verschillende sectoren wordt met verschillende doelen gebruikgemaakt van RTB. Binnen zorginstellingen hebben personeelsleden een e-sleutel die ze toegang geeft tot ruimtes die voor patiënten afgesloten zijn. Bedrijven met ruimtes met veel tijdelijke en wisselende gebruikers kiezen voor toegangsbeheer met de nadruk op beveiliging. Wanneer een persoon niet langer binnen het bedrijf werkzaam is worden de toegangsrechten op de e-sleutel aangepast en kan deze persoon het pand niet meer betreden. Raadsma realiseert projecten van honderden deuren bij een groot bedrijf, maar ook een enkele deur bij een particulier. De techniek blijft gelijk en de kennis is in huis.

 

Showroom. In de moderne RTB showroom van Raadsma in Leeuwarden zijn vele technieken op het gebied van toegangsbeheer te bekijken. De adviseurs laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is en zullen geen vraag onbeantwoord laten. De showroom is ook te gebruiken als vergaderruimte en aansluitend op een vergadering geeft een adviseur van Raadsma graag een korte demonstratie van en toelichting op RTB. U bent van harte welkom. www.raadsma.nl

 

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement