Verrassende relatiegeschenken waar je je logo op kunt zetten

Op de mat

Je hoeft je bij het laten maken van relatiegeschenken niet te beperken tot simpele items. Zo kun je tegenwoordig gepersonaliseerde brievenbus cadeaus laten maken. Deze vorm van relatiegeschenken zijn in de coronatijd erg populair gebleken. Deze brievenbus cadeaus zijn kleine giftboxen met een leuk thema. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een kantoor-, strand- of barbecuethema. Het is erg handig wanneer je je klanten of zakenrelaties niet vaak ziet; de giftboxen kun je versturen en ze passen zo door de brievenbus van je klant. Dit is ook een leuke manier om je personeel te verrassen. Doordat de items in de box gepersonaliseerd zijn creëer je tegelijkertijd veel zichtbaarheid voor je onderneming.

Vrije tijd

Je relatiegeschenken hoeven natuurlijk niet per se werk-gerelateerd te zijn. Het is leuk om juist in te spelen op vrije tijd. Zo kun je bijvoorbeeld puzzels bedrukken met de naam of het logo van je bedrijf erop. Als een foto of de naam van je klant geschikter is kun je daarvoor gaan. Naast puzzels kun je ook kiezen om speelkaarten of dobbelstenen te laten personaliseren. Zijn je zakenrelaties meer sportief ingesteld? Dan kun je je klanten trakteren op bedrukte voetbal-, tennis- of basketballen met het logo van je bedrijf erop. Kom maar op met die extra zichtbaarheid!

Ga voor duurzaam

Maak indruk op je klanten door te investeren in duurzame relatiegeschenken. Veel bedrijven proberen tegenwoordig actief bezig te zijn met duurzaamheid dus het is een erg goed idee om hier met relatiegeschenken ook op in te spelen. Op dit gebied is er veel mogelijk; denk bijvoorbeeld eens aan bedrukte eco pennen, notitieboekjes van gerecycled materiaal of gepersonaliseerde fairtrade chocoladerepen. Je kunt ook gaan voor een Dopper met logo; dit is een duurzame waterfles die is gemaakt van afbreekbaar materiaal. Gebruik je bij jouw onderneming nog plastic tassen? Dan kan het een goed idee zijn om te investeren in katoenen draagtassen. Deze zullen mensen ook vaker gebruiken en dat zorgt natuurlijk voor veel zichtbaarheid van je bedrijf.

Extra tip: vind je het moeilijk om voor één bepaald relatiegeschenk te kiezen? Ga dan voor meerdere kleine items en stop ze in een leuke goodiebag!

Delen via

Vergelijkbare berichten