Ondernemend Friesland nieuws

Vripack klust voor Marijke Hiem

De bewoners van zorgcentrum Marijke Hiem kunnen straks weer genoegzaam in de zon genieten of bijpraten met buurman of buurvrouw in de vernieuwde zithoeken. Op vrijdag 4 juni hebben maar liefst 60 medewerkers van  jachtontwerp- en engineeringbedrijf Vripack uit Sneek de hele dag geklust in het zorgcentrum om de gezamenlijke balkons en zithoeken op te knappen.

Naast de ‘gewone’ personeelsuitjes organiseert Vripack ook een jaarlijkse Goededoelendag. Dit is een  terugkerende activiteit waarbij het gehele Vripack team zijn kennis vrijwillig uitbesteed aan een goed doel. Om voor dit jaar een geschikt goed doel te vinden heeft Vripack contact opgenomen met stichting Present. Deze stichting zorgt voor de bemiddeling tussen groepen vrijwilligers die de handen uit de mouwen willen steken voor de medemens en daarmee voor de maatschappij. Stichting Present heeft Vripack geholpen bij de zoektocht naar een goed doel en dit jaar heeft Vripack aangeboden om vrijwilligerswerk te verrichten voor het verzorgingstehuis Marijke Hiem in Heerenveen. Voor deze klus heeft het hele Vripack team alle energie, kennis en kracht gebundeld om aan het einde van de dag de bewoners van het tehuis in het zonnetje te kunnen zetten.
 
De Stichting Vrienden van Marijke Hiem bekostigt de meeste materialen. Vripack levert het ontwerp en de mankracht waarbij het budget voor materialen voor een groot deel komt van De Stichting Vrienden van Marijke Hiem. De spaarpot van de Vrienden werd gevuld door een donatie van vrijwilligers die maandelijks een rommelmarkt organiseren en door een donatie van lesgeld van het pc-leercentrum. Daarnaast heeft Vripack nog een aantal leveranciers enthousiast gemaakt voor dit project en zijn er materialen gesponsord door Vescom, Leen Bakker, Jan Sikkes en Thuiscentrum Bos.
 
Over Vripack®
Vripack, opgericht in 1961, is een toonaangevend full-service ontwerp, naval architecture, engineering en brokerage bureau. Strevend naar een lange termijn relatie met particuliere klanten, werven en collega-architecten, is Vripack van mening dat Kwaliteit de som is van Vakmanschap en Enthousiasme.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement