Ondernemend Friesland nieuws

Warme stroom van workshops tijdens 'De lava van het leren'

Mieke Bouwens

Onder de titel ‘De lava van het leren’ organiseert communicatietrainer Mieke Bouwens-Oostvogel uit Gytsjerk in samenwerking met tal van professionals een symposium over alles wat met leren, zelfmanagement en persoonlijke ontwikkeling te maken heeft. Het evenement vindt plaats op 11 april 1013 in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden.

“De kern van het concept is dat iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling in één dag een gevarieerd aanbod van workshops tot zich kan nemen,” vertelt Bouwens. “Het is een dag waarop managers, adviseurs, HRM-professionals, communicatie- en lijnspecialisten, verandermanagers, trainers, coaches en ondernemers in korte tijd van alles kunnen opsteken.”

 

Inspirerende boost

Het is de derde keer dat het evenement wordt georganiseerd. Bouwens: “Een dergelijk evenement bestond nog niet in Noord-Nederland. Dat is eigenlijk verbazingwekkend. Want dit soort events kunnen een flinke inspirerende boost geven aan individuen, teams en afdelingen. We zijn drie jaar geleden gestart met de ambitie om dit de komende jaren uit te laten groeien tot een evenement waar iedereen bij wil zijn. Niet alleen vanwege de zeer gevarieerde workshops, maar ook om op een toplocatie te netwerken met mensen die allemaal delen dat ze de ambitie hebben om in beweging te blijven en zichzelf te ontwikkelen.”

 

Vanwaar de titel ‘De lava van het leren’? “Lava is warm en in beweging; het stroomt. Dat vonden we een mooie metafoor. Bovendien roept het ook het beeld op van een indrukwekkende stroom. Ook dat vonden we passen, want de deelnemers krijgen op een dag echt een hele stroom van warme informatie over zich heen.”

 

Taart en tranen

Er kan tijdens het evenement gekozen worden uit tal van workshops. Onder andere over netwerken, NLP, neuro-semantiek, gezonde voeding en leren, de kracht van een compliment, breinvriendelijk trainen. Ook vrij opzienbarende onderwerpen zoals de inzet van paarden als hulp bij teamontwikkeling en de hilarische training ‘taart en tranen’(voor iedereen die zichzelf wil leren presenteren) staan op het programma. “Het is teveel om op te sommen,” zegt Bouwens. “En het is juist die diversiteit die het zo boeiend maakt. Wie meer over de inhoud van workshops wil weten kan de brochure downloaden via mijn website.”

 

De ‘Lava van het leren’ is een productie van opleidingsbureau Mieke Bouwens en wordt mede mogelijk gemaakt door Stadsschouwburg De Harmonie,  Zaak van Interactie, NoviaFacts, Narvic Communicatie en alle workshopleiders.
www.miekebouwens.nl

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement