Ondernemend Friesland nieuws

WaterCampus Water Tech Experience Tour

De Nederlandse watertechnologie is deze week, van 3 t/m 6 november, volop in de belangstelling op de internationale watertechnologiebeurs Aquatech in de RAI in Amsterdam. WaterCampus Leeuwarden is hier, samen met Wetsus, CEW en Water Alliance, met een stand op het Holland Business Pavilion aanwezig (standnummer. 07.527). Rondom de stand van WaterCampus Leeuwarden presenteren zich 17 leden van de Water Alliance.

WaterCampus Water Tech Experience Tour - vrijdag 6 november

Water Alliance heeft haar internationale contacten uitgenodigd om mee te gaan met een bus tour langs  verschillende water technologische bezienswaardigheden in Friesland. De reis vertrekt om 8:30 uur vanaf de RAI en gaat via het Woudagemaal in Lemmer naar de WaterCampus in Leeuwarden. Na een korte lunch gaat de tour verder naar de demosites Antonius Ziekenhuis en Showcase Waterschoon in Sneek en tot slot via het Blue Energy project op de Afsluitdijk terug naar de RAI in Amsterdam.

 

Water Alliance nodigt u van harte uit om mee te gaan met deze bus tour. Ook is het mogelijk om een deel van deze bus tour mee te rijden. Aanmelden voor de WaterCampus Tech Experience Tour kan via Agnes Dirksen (Water Alliance), (06) 23600393. Bij haar kunt u ook informeren naar de andere opstapmogelijkheden. Aanmelden graag voor woensdagmiddag 17:00 uur, dan reserveren wij een plaats voor u in de bus.

 

WIS-Award 2016

Tijdens Aquatech wordt ook de ‘Water Alliance Innovation Award’ (WIS-Award 2016) – Publieksprijs uitgereikt. Op woensdag 4 november wordt om 16:00 uur de voorronde gehouden van de Nederlandse strijd om de ‘Water Alliance Innovation Award’ (WIS Award). Op de catwalk van het Holland Business Pavilion op de Aquatech, tegenover de stand van WaterCampus, wordt de WIS-Award afgetrapt met een heuse battle. Zes ondernemers met stuk voor stuk prachtige innovaties van Nederlandse bodem tonen dan hun product aan het publiek. De genomineerden zijn Fleet Cleaner, 2B SAFE, Upfallshower, Water Business Box, MD Water Power Unit en DNRI-ACAO. Het aanwezige publiek kan die middag op hun favoriet stemmen. De finale van de WIS-Award 2016 vindt plaats op 19 januari 2016, tijdens WaterLink in Leeuwarden.

 

AquaMatch

Tijdens de Aquatech vindt op donderdag 5 november ook de AquaMatch plaats, een groot internationaal matchmaking event waar Water Alliance als co-organisator bij is aangesloten. Het event trekt meer dan 160 deelnemers uit 30 landen. Vanuit Noord-Nederland zijn 10 bedrijven aangehaakt die gezamenlijk met ca. 50 bedrijven in gesprek gaan om eventuele internationale samenwerking op te zetten. Het event wordt georganiseerd onder de vlag van het Enterprise Europe Netwerk. Een internationaal netwerk dat de internationale samenwerking tussen MKB bedrijven stimuleert en ondersteunt.

 

Aquatech Amsterdam

Aquatech Amsterdam wordt gehouden van 3 t/m 6 november. Het is 's werelds meest toonaangevende vakbeurs voor proces-, drink- en afvalwater, met een Europese vakbeurs met een 100% focus op water. In 2013 trok Aquatech Amsterdam 750+ exposanten en meer dan 18.500 internationale bezoekers. Sinds 2010 is de tentoonstelling een onderdeel van de Amsterdam International Water Week (AIWW).  De stand van WaterCampus is te vinden bij het Holland Business Pavilion, standnummer 07.527.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement