Ondernemend Friesland nieuws

Zakenbeurs regio Drachten gaat gewoon door

Zakenbeurs regio Drachten gaat gewoon door

Afgelopen dagen heeft u misschien gelezen over de ontwikkelingen van het Fries Congrescentrum Drachten. De organisatie heeft al een aantal vragen van standhouders gekregen over het verloop van de zakenbeurs. Organisator Jan Vlap kan met 100 procent zekerheid zeggen dat de Zakenbeurs Regio Drachten op 22 en 23 september plaats gaat vinden in het Fries Congrescentrum Drachten. Om u nog meer informatie over de stand van zaken te geven kunt u hieronder in het kort lezen wat de toekomstplannen zijn van het Fries Congrescentrum Drachten.

Toekomst Fries Congrescentrum Drachten

Johan Brandsma: "Elk jaar draait het evenementencomplex een verlies van honderdduizend euro. De oorzaak hiervan is dat de locatie vrijwel uitsluitend ruimte biedt voor paardgerelateerde evenementen. Voor de toekomst betekent dit dat het Fries Congrescentrum Drachten geen langdurig bestaan heeft." De eigenaren willen dan ook samen met de gemeente stappen ondernemen om meer mogelijkheden te creëren. Een van de opties is om een nieuw evenementencomplex aan de noordkant van Drachten te bouwen en de huidige locatie een nieuwe bestemming te geven, passend bij de omgeving. De insteek is om meer grootschalige evenementen naar Drachten te trekken, zodat er meer werkgelegenheid in de regio ontstaat. De evenementen die het Fries Congrescentrum Drachten de komende tijd nog op de agenda heeft staan gaan gewoon door.

 

 

DEELNEMER AAN HET WOORD...

Wierda Bedrijfswagens heeft recentelijk ha ar tweede vestiging in Drachten aan de Kelvinlaan 11 op industrieterrein A7 Noord geopend.

 

Binnendienst verkoper Geert Veenstra: "Deze regionale beurs lijkt ons goed om ons bedrijf onder de aandacht te brengen. Wij verwachten op deze beurs (nieuwe) relaties te spreken en hen te interesseren voor onze service en producten. Het doel is om meer bekendheid in de regio te verkrijgen en daardoor extra werk binnen te halen voor beide werkplaatsen."

 

Wierda Bedrijfswagens te Joure en Drachten is dealer van het bedrijfswagenmerk MAN voor Friesland. De servicewerkplaatsen bieden service aan kleine en grote bedrijfswagens en getrokken materieel van alle merken. Daarnaast zijn er activiteiten op het gebied van voertuigverhuur, kunnen voertuigen worden omgebouwd naar klant specifieke wensen en is er een geautoriseerde werkplaats voor (ov) bussen. Voor meer informatie zie:www.wierdabedrijfswagens.nl

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement