Ondernemend Friesland nieuws

Zakenbeurs TEL 2014 gaat van start met 295 deelnemers

TEL 2014 18 en 19 maart 2014

Morgen en overmorgen is het zover. Dinsdag 18 en woensdag 19 maart wordt het grootste zakelijke evenement van Noord-Nederland TEL georganiseerd. En dat voor de 2e keer in successie. In korte tijd is TEL uitgegroeid tot een vertrouwd platform voor vele ondernemers. Bruisend, vernieuwend en ambitieus. TEL kan zich daarom verheugen in een grote belangstelling. Het aantal deelnemers ligt met 295 bijna 15% hoger dan vorig jaar.

Opening
TEL wordt op dinsdag 18 maart a.s. om 11.45 uur geopend door de burgemeester van Leeuwarden, de heer drs. F.J.M. Crone. Met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 19 maart gaan direct daaraan vooraf een tweetal ondernemers het "politiek gesprek" aan. Biense Dijkstra, directeur/aandeelhouder Bouwgroep Dijkstra Draisma en Ate van der Meer, medeoprichter/directeur Snakeware, gaan onder leiding van Geert van Tuinen een boeiende discussie aan over het politieke klimaat in onze regio. Het openingsprogramma vindt vanaf 11.00 uur plaats in de Friezenhal van het WTC Expo.

Workshoparena's staan bol van inspiratie
Tijdens TEL kan er kosteloos worden deelgenomen aan diverse vakinhoudelijke en inspirerende workshops. Zo kunnen er bijvoorbeeld workshops worden gevolgd als “Online marketing voor ondernemers”, Gedragsbeïnvloeding debiteuren” en “Google Glass Tesla en Google+”. In de OF-arena, worden door Ondernemend Friesland interessante talkshows georganiseerd, met thema's als "Corporate identity in Fryslân” en "Kulturele Haadstêd 2018”, dagelijks van 16u tot 17u in de OF sprekers Arena centraal op de beurs. Verder verzorgt de gemeente Leeuwarden in samenwerking met Bureau Zelfstandigen Fryslân de sessie: "Hoe houd ik mijn bedrijf gefinancierd". Op de beurs zijn woensdag 19 maart vanaf 20.00 uur de verkiezingsuitslagen te volgen via een groot scherm.


Ondernemersprijs
De HET! is de ondernemersprijs voor Leeuwarden en omstreken. De zes finalisten werken al maanden toe naar de prijsuitreiking. Op dinsdag 18 maart is het tijdens TEL dan eindelijk zover. Wethouder Henk Deinum van de gemeente Leeuwarden maakt om 16.30 uur bekend wie HET! wordt.

Bruisende pleinen
Pleinen volop op TEL. Zo zijn er pleinen van onder meer gemeente Smallingerland, Leeuwarden, Heerenveen, Friese Meren  en Súdwest Fryslân. Pakt naast het WTC plein het Cambuurplein groots uit en ook ondernemers uit de regio Drachten bundelen de krachten. Het plein van The White House is twee keer zo groot als vorig jaar. Maar ook bij Inqubators, CNCO en Energie'k zoeken ondernemers elkaar massaal op. Tijdens de beurs worden er op deze pleinen diverse netwerkborrels georganiseerd.

Nieuwe toekomst
Beursmanager Pieter Fokkema: "We merken dat het vertrouwen in de economie terugkomt. Veel ondernemers zijn daar hard voor aan het werk. En zitten niet te wachten tot het weer wordt als vroeger, maar willen vormgeven aan een nieuwe toekomst. Het is dan belangrijk om het bedrijf goed te profileren. En daarvoor is TEL hét podium bij uitstek. Met een uitgebalanceerde mix van deelnemers op de beursvloer verwachten we dit jaar ruim 15.000 bezoekers".

Openingstijden en entree
TEL 2014 wordt georganiseerd op dinsdag 18 en woensdag 19 maart 2014 in het WTC Expo in Leeuwarden. De zakenbeurs is op beide dagen geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Via Download hier kosteloos uw toegangskaart kunnen bezoekers zich gemakkelijk registreren. Na registratie ontvangt iedere bezoeker een e-ticket, waarmee de beurs kosteloos kan worden bezocht. Ook het parkeren is gratis.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement