Ondernemend Friesland nieuws

Zakenbeurs TEL in 2014 op herhaling

WTC Expo komt opnieuw met hét grootste zakelijke topevenement van Noord-Nederland.

Na het enorme succes van TEL dit voorjaar organiseert WTC Expo in 2014 opnieuw deze unieke tweedaagse netwerkbeurs. TEL2014 presenteert zich op dinsdag 18 en woensdag 19 maart 2014 weer aan een breed zakelijk publiek. Achter de schermen wordt er nu al hard gewerkt om van deze tweede editie ook weer een groot succes te maken.

Met ruim 260 exposanten en 12.387 bezoekers toonde de eerste editie van TEL aan dat ondernemers in het Noorden niet bij de pakken neerzitten, ook niet in deze moeilijke tijden. De nieuwe laagdrempelige en voordelige opzet van de Netwerkpleinen en -tafels, het enthousiasme bij de exposanten en de hoge kwaliteit van de bezoekers met gerichte interesse, hebben TEL in één klap een professioneel karakter gegeven. De resultaten van de deelnemers- en bezoekersenquête bevestigen dit beeld. Exposanten hebben TEL2013 beoordeeld met een 8,1. Maar liefst 90% van hen wil komend jaar weer deelnemen. En van de bezoekers zegt bijna 95% TEL2014 ook weer te bezoeken.

 

Voorbereidingen
Deze positieve signalen zien we terug in de inschrijvingen voor 2014 die momenteel al volop binnenkomen. Veel exposanten van 2013 hebben gebruik gemaakt van de voorinschrijving tot 1 september jl.

 

TEL 2014
Deelnemers kunnen zich op TEL2014 presenteren op één van de volgende themapleinen: Facilitair, Marketing & Communicatie, Hospitality, Toerisme & Recreatie en Bouw & Installatie. De kostenbesparende SMART standaard unit is voor 2014 een nieuw fenomeen. Een compacte voordelige kant-en-klare stand van 5m2. Daarnaast kunnen deelnemers kiezen voor een netwerktafel, diverse kant-en-klare standaard units of kaal vloeroppervlak. Voor elke onderneming, van klein tot groot en van zzp'er tot starter, biedt het eigentijdse concept van TEL een passende oplossing.

Een enorme verscheidenheid aan bedrijven en ondernemingen, overheden, onderwijs- en zorginstellingen en al hun relaties zullen op TEL2014 aanwezig zijn. Dit wordt aangekleed met een zeer gevarieerd programma van o.a. interessante workshops, sprekers, activiteiten en businessborrels. Op dinsdag 18 en woensdag 19 maart 2014 bruist de Friezenhal in het WTC Expo te Leeuwarden van de activiteiten. En staat het evenementencomplex geheel in het teken van "TEL mee in zakelijk Noord-Nederland".

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement