Ondernemend Friesland nieuws

Zakenvrouw van het Noorden 2011 gezocht!

De inschrijving voor de jaarlijkse verkiezing ‘Zakenvrouw van het Noorden’ is begonnen. Alle zakenvrouwenvrouwen uit Groningen, Friesland en Drenthe die een voorbeeldfunctie vervullen in hun dagelijkse werk kunnen hiervoor opgegeven worden. De winnares wordt bekend gemaakt op 11 oktober tijdens het jaarlijkse evenement Women in Business (WIB).

De Zakenvrouw van het Noorden 2011 is een succesvolle zakenvrouw en actief binnen het bedrijfsleven van Groningen, Friesland of Drenthe. De potentiële winnares is een vrouw met lef. Zij inspireert anderen omdat zij grenzen verlegt en risico’s neemt. De verkiezing ‘Zakenvrouw van het Noorden’ is in het leven geroepen om de positieve beeldvorming rond de Noordelijke zakenvrouw te versterken. In 2010 was Anne-Christine Dreue van Dutch Flight Academy in Eelde degene die zich de winnares mocht noemen. Nu wordt het tijd om op zoek te gaan naar een geschikte opvolger. Kandidaten voor de verkiezing kunnen vanaf heden worden aangemeld.

 

Ga dan nu naar www.wibevents.nl en meld haar aan! Alle inschrijvingen worden door een deskundig jurypanel beoordeeld. Komt de kandidaat een ronde verder, dan vinden gesprekken plaats met de eindjury gevolgd door een bedrijfsbezoek. Alle kandidaten worden beoordeeld op ondernemerschap, strategisch inzicht, persoonlijkheid en marktgerichtheid.

 

De uitreiking van de verkiezing vindt plaats op het jaarlijkse evenement Women in Business (WIB) in Martiniplaza te Groningen. Women in Business is een succesvol netwerkevenement, waarbij op positieve wijze aandacht wordt geschonken aan de positie van vrouwen binnen het bedrijfsleven en aan diversiteit in het algemeen. Elk jaar schijnen inspirerende spreeksters hun licht op de rol van de zakenvrouw. Afgelopen jaar sprak Birgit Donker over het onderwerp ‘’Vrouwen zetten door’’. De jaren daarvoor deelden onder anderen Lucia Rijker, Marlies Dekkers en Annemarie van Gaal hun ervaringen deelden met het publiek.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement