Ondernemend Friesland nieuws

Nog maar enkele plaatsen beschikbaar op Business Contact Dagen Noord

Nog maar enkele plaatsen beschikbaar op Business Contact Dagen Noord

Het programma van de Business Contact Dagen Noord (BCDN), hét ondernemersevent van Noord-Nederland dat ook dit jaar weer is gegroeid, krijgt steeds meer vorm. Alles op het gebied van ondernemen, netwerken en zaken doen staat centraal in diverse workshop en seminars. Er zijn lezingen van bekende Friezen, maar ook uit het zakenleven. Slechts enkele plaatsen zijn nog beschikbaar op de ondernemerspleinen. Ook de overige stands, die verdeeld zijn over ruim twee hallen, beginnen vol te lopen. De Business Contact Dagen Noord zijn dit jaar op 21 en 22 maart in het WTC Expo in Leeuwarden.

Het aantal ondernemerspleinen is ten opzichte van vorig jaar weer gestegen met vijf pleinen. Onder andere nieuw zijn dit jaar het Duurzaamheidsplein, waar bedrijven informatie krijgen over onder andere Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Ideeën worden omgezet in concrete plannen. Op het Financeplein presenteren bedrijven uit de financiële sector zich. Bezoekers en ondernemers kunnen hier terecht voor informatie over financieringen, subsidies, crowdfunding en fondsen. Ook het RVS & Metaalplein is nieuw. Steeds meer ondernemers uit de bouw- en metaalsector bundelen hun krachten en dat is een positieve ontwikkeling.

Hoewel het event groeit, ligt de nadruk op kwaliteit en inhoud. De afgelopen editie sloegen al steeds meer ondernemers en gemeenten de handen ineen door samen een ondernemersplein in te richten. Ondernemers, bedrijven en non-profitorganisaties komen samen om kennis uit te wisselen, te netwerken en zaken te doen. Netwerken loont en is effectief. De BCDN is daarvoor de ideale plek en trekt iedere editie duizenden mensen uit het bedrijfsleven met een leidinggevende positie. Dit maakt de beurs een uitgelezen plek om persoonlijk afspraken in te plannen, te netwerken met beurscollega’s en bezoekers.

Dit alles gebeurt op informele wijze onder het genot van een hapje en een drankje, want de pleinen zijn sfeervol ingericht met horeca op de beursvloer. Naast workshops, lezingen en seminars wordt tijdens het event de ondernemersprijs De HET! uitgereikt. Nieuw daarin is de aandacht voor cultureel ondernemerschap in aanloop naar Culturele Hoofdstad 2018. Ook worden dit jaar weer schilderijen geveild voor Stichting Ronald MCDonald Huizen Friesland.

Alle standhouders en de ondernemerspleinen halen alles uit de kast om een gevarieerd en uniek programma samen te stellen die bezoekers verder helpen op het gebied van ondernemen. Want, ondernemen doe je met elkaar.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement