Ondernemend Friesland nieuws

OAMKB Fryslân viert eenjarig bestaan

OAMKB Fryslân viert eenjarig bestaan

Een jaar geleden sloot Thomas de Jong zich aan bij het omvangrijke OAMKB netwerk van financieel professionals en opende hij de deuren van zijn administratiekantoor in Leeuwarden; OAMKB Fryslân. Het administratiekantoor biedt, naast geautomatiseerde administratie, fiscaal en financieel advies aan MKB ondernemers.

Een terugblik op het afgelopen jaar

In het eerste jaar verwelkomde Thomas de Jong veel nieuwe klanten. Stuk voor stuk Friese ondernemers die nu 24/7 inzicht in hun cijfers hebben en hier, met hulp van Thomas, ook op kunnen sturen.

 

Ook op landelijk niveau zat Thomas niet stil; onlangs is hij lid geworden van de franchiseraad, waar hij zijn OAMKB collega´s vertegenwoordigt.

 

Voor de aankomende jaren zal Thomas dezelfde koers blijven varen en strategisch met zijn klanten mee blijven denken, zodat ondernemers zo goed mogelijk kunnen presteren. Doordat de administratie tot wel 70% geautomatiseerd kan worden blijft er daarbij veel tijd over voor leukere zaken; ondernemen!

 

Een feestje vier je niet alleen…

Thomas wil het eenjarig bestaan van zijn kantoor graag vieren met zijn klanten en potentiële klanten. Daarom biedt Thomas hen Quickscan ondernemersvorm/structuur aan voor €175,- per dagdeel, i.p.v. €350,- per dagdeel. (max. 2 dagdelen per (potentiële) klant, afhankelijk van de grootte van de opdracht) Tijdens de Quickscan zal er o.a gekeken worden of de huidige ondernemingsvorm (nog) bij de onderneming en het winstniveau past en welke acties er genomen moeten worden om de ondernemingsstructuur te optimaliseren. Daarnaast brengt Thomas in kaart welke gevolgen de kabinetsplannen voor de tarieven inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting op de keuze van de ondernemers structuur hebben.

 

De actie loopt tot 15 mei 2019. De ondernemer ontvangt een korte en overzichtelijke samenvatting over zijn bedrijf. 

 

OAMKB Fryslân is klaar voor nog veel ondernemende jaren

Thomas de Jong onderscheidt zich met zijn kantoor door online en digitaal te werken en de moderne ondernemer te bereiken via social media. Hierdoor is de financieel adviseur makkelijk te bereiken voor zijn klanten. Doordat het digitaal werken veel tijd oplevert is er meer ruimte voor persoonlijk contact, iets wat samen met zorgvuldigheid, ordelijkheid en kwaliteit zeer belangrijk is voor Thomas de Jong.

 

Thomas is met zijn administratiekantoor ingericht op de toekomst. Er wordt gewerkt met de meest innovatieve, veilige software programma´s, gegevens zijn 24/7 inzichtelijk en efficiëntie staat hoog in het vaandel. Door de landelijke achterban aan specialisten blijft geen probleem onopgelost en geen vraag onbeantwoord. Kortom: alle kennis is in huis bij OAMKB.

 

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Advocaat
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
COVERFOTO_Kuipers Verzekeringen_ZW-w
Kuiper Verzekeringen
Kuiper Verzekeringen
Specialist verzekeringen
En Beter-Bert Hendriks-ZW-w
Bert Hendriks
&beter
Ontwikkelt mens, werk & organisatie