Ondernemend Friesland nieuws

Omrin Bedrijfsafval opent webshop

Klaas Wijnsma van Omrin

Bij een verbouwing in huis, groot onderhoud van de tuin of een andere klus die gepaard gaat met behoorlijk wat troep is een stalen afvalcontainer onmisbaar. In het Noorden is Omrin Bedrijfsafval één van de belangrijkste afvalinzamelaars. Met hun onlangs gelanceerde webshop Omrincontainer.nl willen ze het de klant extra gemakkelijk maken om een container te huren.

"De webshop is met name bedoeld voor particulieren en ZZP’ers", vertelt Klaas Wijnsma, manager Commercie en Logistiek bij Omrin. "We merken namelijk een toenemende behoefte onder burgers om snel aan afvalcontainer  te bestellen. Met name bij hout, bouw- en sloopafval en puin. Met de webshop gaat dit nu een stuk gemakkelijker dan voorheen per telefoon of e-mail."

 

Gebruiksvriendelijk

Omrincontainer.nl is sinds 1 mei in de lucht. Op de website kan gekozen worden uit zes type afvalcontainers met diverse afmetingen. Stenen, takken, hout; voor elk materiaal is er één te vinden. Er zijn open containers van 3, 6, 10, 15 en zelfs 40 kubieke meter. Daarnaast is ook een gesloten container met een inhoud van 10 kubieke meter te bestellen. Gebruiksvriendelijkheid staat volgens Wijnsma voorop bij het online winkelen. "In de webshop zien klanten precies wat ze bestellen. Bij elke afvalcontainer kan men op foto's alle details bekijken en daarnaast allerhande informatie raadplegen, bijvoorbeeld over wat er in mag, de afmetingen en de prijzen."

 

Wijnsma vergelijkt het gebruik van de webwinkel met shoppen bij de bekende online warenhuizen. "Je klikt op een container en die belandt in een winkelmandje. Voor het afrekenen gebruiken we iDeal, heel veilig. Na de betaling krijgt men van ons direct een bevestigingsmail."

 

Heel Nederland

De levering zal net zo soepel verlopen, voorspelt Wijnsma. "We kunnen in heel Nederland leveren, behalve op de Waddeneilanden. Wanneer op werkdagen voor 12 uur een container wordt besteld, staat hij de volgende werkdag al voor de deur - of op het moment van iemands voorkeur. En het brengen, weer ophalen en de huur van de container is bij de prijs inbegrepen. Wij doen niet aan verborgen kosten."

 

Aanbieding

Ter promotie van Omrincontainer.nl heeft Omrin Bedrijfsafval de meest gangbare container in de aanbieding. In de eerste maanden na de lancering van de webshop is dat de versie van 6 kubieke meter bouw- en sloopafval. Wijnsma: "Die kost slechts 239,58 euro, inclusief BTW. Deze aanbieding is geldig tot 30 september van dit jaar."

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement