Ondernemend Friesland nieuws

OrangeGas lanceert de eerste loyaliteitsapp voor alternatieve brandstoffen

Eind 2015, met de opening van het Groengas-tankstation aan de A4, het eerste aan de Nederlandse snelweg, werd OrangeGas marktleider op het gebied van duurzame mobiliteit in Nederland.  Dit was aanleiding voor een complete rebranding van het merk: OrangeGas gaat tankstations openen waar alleen maar duurzame brandstoffen worden aangeboden: 100% Groengas, elektrische snelladers op basis van groene stroom, CO2 voor milieuvriendelijk koelen en in de toekomst ook waterstof en LBG.

iBeacon-technologie

Marcel Borger vertelt: “Vrijwel alle traditionele tankstations kennen een spaarprogramma. Voor alternatieve brandstoffen bestond het nog nergens ter wereld. Als marktleider op het gebied van duurzame mobiliteit, mocht een loyaliteitsprogramma niet langer ontbreken. Daarnaast is de app het eerste spaarprogramma dat gebaseerd is op de slimme iBeacon-technologie, uniek in Nederland. Je hebt dus geen pasje of stempelkaart nodig. Met een simpele check-in bij iedere tankbeurt worden je Happy Points vanzelf bijgeschreven. Tanken bij OrangeGas is positieve energie tanken: Tank positive voor een Happy Planet.  Wij denken dat de app zal bijdragen aan een een nóg positievere tankbeleving op onze stations.”

 

Happy Points

Met de app kan je op ieder OrangeGas-station Happy Points sparen, ook op de onbemande locaties. Door middel van de slimme iBeacon technologie worden iedere tankbeurt automatisch Happy Points bijgeschreven. Daarnaast navigeer je met de app altijd naar het dichtstbijzijnde tankstation. OrangeGas zal de app ook gebruiken om haar klanten nóg beter te informeren, bijvoorbeeld als er een nieuwe tanklocatie geopend is. En klanten kunnen stations waar ze regelmatig tanken eenvoudig ‘favoriet’ maken, zodat ze op maat geïnformeerd kunnen worden over bijvoorbeeld onderhoud of leuke acties op ‘hun’ stations.

 

De OrangeGas-app is vanaf vandaag te downloaden in de Apple- en Google-Play-store. Zodra je de app hebt gedownload, krijg je de eerste 50 Happy Points gratis bijgeschreven. Meer informatie is te vinden op de website.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement