Ondernemend Friesland nieuws

PGG Capital introduceert eerste beleggingsfonds met maar liefst 7,5% rendement

PCG Capital introduceert eerste beleggingsfonds met maar liefst 7,5% rendement

PGG Capital B.V. uit Leeuwarden introduceert met trotst haar eerste beleggingsfonds: PGG Capital Roca Llisa Ibiza. PGG Capital komt met dit nieuwe fonds op een moment dat in Nederland de spaarrente wordt verlaagd naar 0 procent.

Bij PGG Capital Roca Llisa Ibiza gaat het om luxe recreatievilla's op Ibiza. De groeistrategie van PGG Capital is uitsluitend gericht op kansrijke locaties. „Nederlands vastgoed heeft het nog steeds zwaar te verduren. Daarom richten wij ons op een ander beleggingsklimaat. Na grondig onderzoek hebben wij voor onze eerste projecten gekozen voor Ibiza. Dit eiland staat bovenaan op de wereldranglijst van aantrekkelijkste vastgoedmarkten. Onze beleggers zijn vooral particulieren en ondernemers die hun pensioen slim willen veiligstellen. Zij ontvangen een zeer interessant rendement,” aldus Marvin Groenewoud van PGG Capital.

 

Beleggers kunnen afhankelijk van hun eigen situatie op twee manieren investeren in PGG Capital Roca Llisa Ibiza. Middels een obligatiefonds met een aantrekkelijke instap vanaf € 20.000,-, of via een vastgoedfonds met participaties van € 100.000,-. In het eerste geval bedraagt het rendement 7,5%, in het tweede zelfs 8%. PGG Capital investeert in hoogwaardige recreatievilla's op een schitterende locatie op vakantie-eiland Ibiza, met daaraan gekoppeld gegarandeerde huurcontracten die zorgen voor een fantastisch rendement. Deelnemen wordt extra aantrekkelijk door de hoge contante uitkering per halfjaar.

 

Met de plaatsing van de obligaties en participaties in Roca Llisa Ibiza is één dezer dagen begonnen. Marvin Groenewoud licht toe: „de reacties op deze bijzondere belegging zijn erg positief en in korte tijd hebben wij al aardig wat inschrijvingen binnen. Als deze gunstige trend doorzet, verwachten wij dat ons eerste fonds binnen enkele weken zal zijn volgetekend.”

 

Met haar besloten fondsen is PGG Capital een nieuwe onafhankelijke aanbieder van kwalitatief, hoogrenderende beleggingen. De komende jaren gaat PGG Capital met enige regelmaat nieuwe interessante vastgoedfondsen introduceren gericht op kansrijk buitenlands recreatief vastgoed. Fondsen die zich onderscheiden door een hoger dan gemiddeld rendement tegen een lager dan gemiddeld risicoprofiel. En daarmee particulieren en ondernemers zekerheid bieden voor de toekomst.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement