Ondernemend Friesland nieuws

Robert Wielinga voorzitter netwerkorganisatie Friese Zaken

Robert Wielinga voorzitter netwerkorganisatie Friese Zaken

Na 26 jaar De Commerciële Club Friesland (DCCF) is het tijd voor verandering. Daarom is DCCF (inclusief de ‘jongerenafdeling’ JCCF) getransformeerd tot netwerkorganisatie Friese Zaken. Robert Wielinga is tijdens de algemene ledenvergadering gekozen om deze ‘commerciële club 2.0’ als voorzitter te gaan besturen. Citaat Robert: “Met deze transformatie hebben we een toekomstbestendige, vernieuwende netwerkorganisatie gerealiseerd, die meerwaarde biedt aan leden. Ik ben heel trots dat ik hiervan de voorzitter mag zijn.”

Friese Zaken biedt een veelzijdig en vernieuwend programma aan activiteiten. Elke maand is er een netwerkbijeenkomst met bijvoorbeeld een inspirerende spreker of interessant bedrijfsbezoek, een lunchbijeenkomst én een bijeenkomst van kennisgroepen. Friese Zaken wil hiermee verbinding realiseren tussen haar leden, bijdragen aan hun ontwikkeling en aan die van de economie in Noord-Nederland.

 

Voor wie

Friese Zaken is er voor mensen die werkzaam zijn in de profit en non-profit sector in Friesland. Die in dienstverband werkzaam zijn of een eigen bedrijf hebben. Die ambitieus, ondernemend, en/óf verbindend zijn. En die beslisser, beleidsmaker, managementteamlid of professional zijn. Voor medewerkers tot 40 jaar willen we een kweekvijver zijn, waarin zij zich kunnen ontwikkelen van professional tot iemand met een beslissingsbevoegde positie. Deze positie hoeven zij nog niet te bekleden om lid te kunnen worden. Voor mensen die ouder zijn dan 40 jaar geldt dat zij beslisser, beleidsmaker of managementteamlid moeten zijn om lid te kunnen worden van Friese Zaken.

 

Het ontstaand van Friese Zaken

Friese Zaken is ontstaan na een transformatie in 2016 van De Commerciële Club Friesland. De Commerciële Club Friesland is opgericht in 1990 en bestond uit de JCCF, voor leden tot 40 jaar, en DCCF, voor beslissers en beleidsmakers vanaf 40 jaar. Friese Zaken biedt veelzijdige en vernieuwende activiteiten aan ambitieuze en ondernemende leden om verbinding te realiseren en bij te dragen aan hun ontwikkeling en aan die van de economie in Noord-Nederland.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement