Ondernemend Friesland nieuws

RTV NOF komt opnieuw met sport- en ondernemersgala

Sport en Ondernemersprijs 2015

Na het succes in 2015 van de RTV Sport & Ondernemersprijs Noordoost Friesland komt er ook dit jaar een spetterende verkiezing. De streekomroep voor Dongeradeel, Dantumadiel en Kollumerland nam het stokje van de ondernemersprijzen in de regio Dokkum over, nadat de vorige organisatie er mee was gestopt. Tijdens een live tv-uitzending met meer dan 400 aanwezigen in zalencentrum Old Dutch in de Westereen werden eind december de diverse prijzen in de verschillende categorieën uitgereikt.

Genomineerd

‘Bijna tienduizend mensen in de regio namen vorig jaar de moeite om via een stembon in ons speciale huis-aan-huis magazine of via internet zijn of haar favoriet aan te geven’, zegt RTV NOF voorzitter Herman de Hoop met enige trots. ‘We werden met het concept zelfs genomineerd voor de OLON Awards, een prestigieuze prijs voor lokale omroepen. Een vervolg kon daarom niet uitblijven!’. In samenwerking met Twenty Four Webvertising BV uit Leeuwarden wordt het gala dit jaar op vrijdagavond 16 december gehouden.

 

Cultuur
‘Het was voor ons in 2015 de eerste keer, we werken veelal met vrijwilligers en hebben samen met sponsoren en jury een evaluatie gedaan om dit jaar nog beter voor de dag te komen’, aldus het bestuur van RTV NOF. Naast de ondernemers- en sportprijzen is er bijvoorbeeld de intentie om de komende editie ook iets te doen met cultuur. Bovendien worden alle zes gemeenten in Noordoost Friesland betrokken bij het initiatief. Ook zal in samenwerking met de Ondernemersfederatie Noord Oost Friesland (ONOF) een netwerk-event vooraf aan de uitreiking opgezet worden.

 

Winnaars
In 2015 gingen de prijs voor Onderneming van het Jaar naar print- en beletteringsbedrijf Probo in Dokkum. Melkveehouder Reijer den Hartog in Kollum won de titel ondernemer van het jaar en in de categorie starter van het jaar ging de prijs naar Hinke Weening van Lunchhuis de Lauwers in Surhuisterveen.

Alle bedrijven, sporters en sportclubs uit Noordoost Friesland kunnen worden ‘gespot’ voor deze verkiezing. Is er een bedrijf bij u in de buurt dat echt iets bijzonders doet? Dan kunt u deze ondernemer doorgeven. Is er een sporter of sportclub die een knappe prestatie heeft geleverd? Aarzel niet en geef deze door via: verkiezing@rtvnof.nl. In een speciaal huis-aan-huismagazine in heel Noordoost Friesland worden in november de genomineerden bekend gemaakt. Na het tellen van de publieks- en jurystemmen zullen tijdens een lokatie-uitzending met publiek en genomineerden op vrijdag 16 december 2016 de winnaars bekendgemaakt worden. Meer informatie komt binnenkort op de website van de streekomroep, te vinden via de website.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement