Ondernemend Friesland nieuws

Samenwerking FRL Post en het Jeugdsportfonds Friesland

Samenwerking FRL Post en het Jeugdsportfonds Friesland

Kerstzegels waren altijd al een mooi gebaar van postbedrijven, maar FRL doet er nog een schepje bovenop. Van elke verkochte kerstzegel gaat er 2,5 cent naar een goed doel. Dit jaar is dat het Jeugdsportfonds Friesland. Dankzij dit fonds kunnen kinderen uit gezinnen waar geen geld is voor een lidmaatschap bij een sportvereniging, toch sporten.

Kerstzegels zijn een mooie en geliefde traditie, waar ook FRL graag aan meedoet. De goedkopere zegels rondom de feestdagen zorgen dat mensen in een dure maand, toch voordelig hun kerst- of nieuwjaarswens kunnen posten én dat meer mensen een kaartje in de bus krijgen. Dat zorgt bij beide voor een goed gevoel en bovendien voelen veel mensen zich minder eenzaam als ze post van een bekende ontvangen.

 

Post met kerstzegels op de bus vanaf 1 december

De FRL-kerstzegels zijn te koop bij de bekende postpunten, verspreid door de provincie. De zegels zijn vanaf 1 december te gebruiken op alle kerstpost. De kerstzegels kosten 42 eurocent, waarvan FRL 2,5 eurocent doneert aan het Jeugdsportfonds Friesland. FRL kiest elk jaar een ander goed doel voor deze actie, vorig jaar zamelde het postbedrijf geld in voor de Ronald McDonald Huis Friesland.

 

Alle kinderen moeten kunnen sporten

Het Jeugdsportfonds Friesland geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit Friese gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het Jeugdsportfonds Friesland de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen. Sport helpt een kind zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal te ontwikkelen. Jeugdsportfonds Friesland is actief in bijna alle Friese gemeenten en is afhankelijk van subsidies, giften en donaties.

 

Kerstdrukte geen probleem voor FRL

FRL verwacht net als elk jaar veel drukte rondom de feestdagen. Toch kan het de verwachte stroom kerst- en nieuwjaarskaarten prima aan door haar uitgebreide netwerk van postbezorgers. Alle post met FRL-postzegel dient ingeleverd worden bij een FRL-postpunt. De FRL-bussen worden drie keer per week geleegd.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Juridisch specialist