Sidijk kwalificeert zich voor de Olympische Winter Spelen 2022!

Een delegatie van de The Beijing Organising Committee for the 2022 Olympic and Paralympic Winter Games (BOCOG) bracht afgelopen oktober een bezoek aan Heerenveen. De delegatie heeft getoetst of Sidijk de geschikte samenwerkingspartij is voor de komende Winter Spelen. Na een rondleiding en presentatie in de fabriek van Sidijk volgde een hartelijk ontvangst in het gemeentehuis door Gemeente Heerenveen en Provincie Fryslân, waar het topsportklimaat van Heerenveen werd onderstreept. Tot slot kreeg de BOCOG delegatie een lunch en rondleiding bij Thialf, de innovatie partner van Sidijk én door de ISU aangewezen als Centre of Excellence. In Thialf trainen langebaan en shorttrack topschaatsers vanuit de hele wereld wekelijks, zo niet dagelijks, in een veilige omgeving door de ijsbaanboarding van Sidijk.

De samenwerking van Sidijk met de ISU, KNSB, trainers en topsporters resulteert in paddingen en boardingen die qua kracht en absorptie topprestaties leveren en voldoen aan de door de ISU opgestelde regelgeving. Ronald Rotteveel, directeur Sidijk: “Ons doel is en blijft om de systemen door te ontwikkelen en innovatieve oplossingen te bedenken om alles naar een hoger niveau te tillen, met als doel de trainingsmogelijkheden, veiligheid en het herstel van de schaatsers te verbeteren en te stimuleren.”

Niet voor niets is Sidijk leverancier op Olympische Spelen, WK’s en EK’s. Sidijk is dan ook erg #Grutsk om leverancier te zijn voor de Olympische Winter Spelen 2022 in Beijing!

Fotobijschrift: In 2014 leverde Sidijk al de ijsbaanboarding voor de Olympische Winter Spelen in Sochi.

Delen via

Vergelijkbare berichten