Ondernemend Friesland nieuws

Siton Autogroep en UNIS Flyers bouwen voort op het succes van afgelopen seizoen

UNIS Flyers bij Siton Autogroep

Vijf spelers en coach Mike Nason van de Heerenveense ijshockey club UNIS Flyers kregen donderdagmiddag de sleutel van hun nieuwe Opel overhandigd van Jan Henk Veenhouwer, directeur-eigenaar van de Siton Autogroep. De bijbehorende contracten werden op de motorkap ondertekend door Pieter Balstra bestuurslid Commerciële Zaken & Business Club van de UNIS Flyers en de heer Veenhouwer. Dit op een prachtige zonnige dag waar ijshockey nog niet bij iedereen op het netvlies staat, maar bij het team van de UNIS Flyers wel, zij trainen alweer intensief.

Visite kaartje

De keuze voor ijshockey is voor Jan Henk Veenhouwer duidelijk: “IJshockey is een mooie sport, de wedstrijd die 3 x 20 minuten bestrijkt, waar de energie vanaf spat. De sport is heel attractief om naar te kijken. Relaties die ik meeneem naar de wedstrijden zijn altijd weer blij verrast en dat is een belangrijke reden om samen te werken met de UNIS Flyers. De spelers en coach rijden vanaf vandaag in het werkgebied van Siton rond, een visite kaartje voor zowel Siton als de UNIS Flyers.

 

Sponsoren

Jan Henk Veenhouwer draagt sport in het algemeen en ijshockeyers specifiek een warm hart toe. “Mensen die zo gedreven zijn dat ze hun leven willen aanpassen aan het sportieve hoogste doel en daar privé en maatschappelijk veel voor opzij zetten, als autosponsor geeft het een goed gevoel om daar onderdeel van te mogen zijn. Daarnaast is het ook leuk dat klanten over ijshockey beginnen te praten als ze hier in ons bedrijf komen en zien dat we sponsor zijn. Vaak kennen het ze ijshockey uit het verleden en zijn ze nieuwsgierig waarom wij ze sponsoren. Enthousiast kunnen we dan vertellen hoe goed de UNIS Flyers het doen en ze te wijzen op een heel actief jeugd programma waaronder de IJshockey sCool.”

 

Familiegevoel

”Als ondernemer is het altijd fijn om mee te liften op het succes van het team dat je sponsort. Afgelopen jaar heeft UNIS Flyers het geweldig gedaan en heb ik heel veel positieve reacties mogen ontvangen als sponsor”, geeft Veenhouwer aan. Zijn verwachting voor komend seizoen is dat UNIS Flyers opnieuw hoge ogen gaat gooien. “Er staat nu weer een mooi team klaar. Ik kijk uit naar de nieuwe Business Lounge in Thialf, waar ik straks mijn relaties op een mooie wedstrijd mag trakteren in een geweldige ambiance. Daarnaast een mooie plek om de andere sponsoren te leren kennen, samen bouw je ook mee aan het sportieve en commerciële succes van de UNIS Flyers. Het familiegevoel, sponsor – UNIS Flyers, mag het komend jaar van mij nog verder groeien. De kunst is zo weinig mogelijk over business te praten maar als ze je product nodig hebben moeten ze aan je denken. En ja, wat meer jeugdigen en gezinnen op de tribunes mag ook best, het is een geweldige kijksport op een prachtige plek in Friesland!”

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement