Ondernemend Friesland nieuws

Snakeware breidt team verder uit vanwege razendsnelle groei

Snakeware breidt team verder uit vanwege razendsnelle groei

Digital Specialist Snakeware uit Sneek, FD Gazelle en nummer 29 in de MKB Innovatie Top-100, heeft de groeiverwachtingen stevig bijgesteld. De omzetontwikkeling in 2017 laat een dikke plus zien, waardoor niet alleen het team verder wordt uitgebreid, maar ook over de landsgrenzen wordt gekeken. “Wij zetten data om in relevante informatie en het meest lonende deel van deze datareis: data omzetten in actie.”

Het jaar 2017 is nog niet voorbij, maar Snakeware mag al gerust spreken van een topjaar – opnieuw. Mede dankzij een focus op strategische partnerships en innovaties op het gebied van Artificial Intelligence (AI), Augmented Reality (AR) en Data Driven Commerce, gaat het bedrijf weer een recordomzet in de boeken bijschrijven. “Ons team is het afgelopen jaar fors uitgebreid om aan de groeiende vraag vanuit de markt te kunnen voldoen”, vertelt Ate van der Meer, Marketing & Sales Director van Snakeware. “Dit laatste kwartaal zetten we er nog eens extra vaart achter. We zoeken twaalf specialisten voor twee geheel nieuwe scrum-teams en gaan investeren in nearshoring.”

 

Kenmerkend voor de groei zijn de indrukwekkende resultaten die Snakeware dit jaar heeft geboekt voor Detailresult Groep, eigenaar van supermarkten Dekamarkt en Dirk. Het strategisch partnerschap tussen Detailresult Groep en Snakeware heeft als doel de ‘beste boodschappensite van Nederland’ te realiseren. Ze zijn hard op weg: in de verkiezing Retailer of the Year van ABN AMRO gooide DekaMarkt in de categorie Supermarkten Online hoge ogen. “Elke keer wordt de gebruikerservaring verder verfijnd”, aldus Van der Meer. “Het hele jaar door werken we in een toegewijd team aan het doorvoeren van verbeteringen en vernieuwingen voor DekaMarkt.”

 

Internationalisatie

Ook voor Accell Group, eigenaar van onder meer Koga en Batavus, zijn diverse projecten en producten door Snakeware vernieuwd. Vanuit München wordt, samen met een team van internationale designspecialisten, gewerkt aan klantgericht design en geavanceerde digitale architectuur.

 

“Snakeware gaat steeds meer investeren in ontwikkelingen die verder gaan dan grafische (beeld)schermen”, licht Van der Meer toe. “Wij zetten data om in relevante informatie. En het meest lonende deel van deze datareis: data omzetten in actie.” Daar is steeds meer vraag naar. De orderportefeuille voor 2018 is daarmee al goed gevuld. En het werk in München smaakt naar meer. “We zijn klaar voor internationalisatie.”

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement