Ondernemend Friesland nieuws

Snakeware nummer 1 in Emerce 100

Snakeware nummer 1 in Emerce 100

Vandaag, tijdens de ledenvergadering van de Dutch Digital Agencies, kwam Ronald ter Voert, chef redactie van Emerce, hoogstpersoonlijk de aanwezige bureau eigenaren en directeuren een inkijkje geven in de Emerce 100. Hij pikte op ludieke wijze de topnotering van Snakeware uit Sneek er uit als voorbeeld voor innovatie uit Friesland.

“Wat een compliment dat ons merk en werk steeds beter wordt gewaardeerd en het Imago dat wij wensen ook door de markt erkend wordt. Een fantastisch compliment voor onze ambitieuze medewerkers die dit elke dag mogelijk maken”, zegt Ate van der Meer, directeur Marketing & Sales bij Snakeware.

 

Vandaag, 7 april 2017, verschijnt de Emerce 100 voor de twaalfde keer, met daarin opgenomen de beste bedrijven in e-business van 2017. In de jaarlijks terugkerende uitgave publiceert Emerce hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten afgelopen jaar hebben beoordeeld. Het aantal sterren dat de Emerce 100 ranking bepaalt, komt voort uit ‘kennis/knowhow’, ‘prijs-kwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’ van de onderzochte bureaus. Met 5,5 ster weet Snakeware een gedeelde eerste plek te scoren in de categorie ‘Fullservice internetbureaus middelgroot’. “Wat een enorme waardering door collega bureaus en opdrachtgevers en een bevestiging dat wij met ons ‘Experience like no other’ DNA de goede weg ingeslagen zijn!”, aldus Van der Meer

 

Ate van der Meer vevolgt: “Vorig jaar waren we blij verrast, dit jaar springen we een gat in de lucht! Voor het tweede jaar op rij staan we in de Emerce 100 en dit jaar gestegen tot beste bureau in e-business! Super VET!”

 

“We realiseren ons heel goed dat dit zonder onze opdrachtgevers niet zou zijn gelukt. Deze super notering reflecteert hoe onze opdrachtgevers ons beoordelen en is een groot compliment voor onze medewerkers die elke dag gaan voor betere resultaten.”

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement