Ondernemend Friesland nieuws

Snakeware zet vlak voor Vakantiebeurs maar liefst 7 e-commerce sites live

Snakeware zet vlak voor Vakantiebeurs maar liefst 7 e-commerce sites live

Snakeware werkt voor haar opdrachtgevers in de travel industrie continu aan nieuwe boekingssites. 2017 is nog maar net begonnen, maar blijkt een bijzonder jaar met volop kansen te worden in deze markt. Deze kansen worden door vele opdrachtgevers waar Snakeware de e-commerce sites voor ontwikkelt al volop gepakt. Ze zetten stuk voor stuk hun beste beentje voor tijdens de Vakantiebeurs, die morgen in Utrecht van start gaat, door massaal nieuwe sites te lanceren. Dit door nieuwe design filosofieën toe te passen en nog beter naar de user experience te kijken, waarbij voornamelijk mobiel en gemak naar het hoogste niveau worden getild.

 Zo werden er vandaag maar liefst 7 nieuwe sites live gezet voor verschillende opdrachtgevers met elk hun eigen profiel, doelgroep, werkwijze en specialisme. Snakeware creëert middels haar UX en design teams, front-end, back-end en activatie specialisten vele e-commerce projecten en is de specialist als het gaat om travel. Dit doen de Sneekers veelal op basis van hun software voor het beheren van digitale kanalen, die veelal gekoppeld zijn aan boekingssoftware van derden.

 

Travel in ons DNA

Met ruime ervaring in de travel industrie, waaronder opdrachtgevers zoals RCN Vakantieparken, Staatsbosbeheer, Beter-uit, Van Verre, Doeksen, Dutchen en Sprookjescamping zit het online boekingsproces en het continu beteren hiervan bij Snakeware in het DNA. Vanuit Sneek helpen ze in razend tempo haar opdrachtgevers te innoveren middels gebruiksvriendelijke zoek en boek sites, waarbij de conversie vaak tientallen procenten hoger ligt dan eerdere sites. Snelheid is steeds geboden omdat de markt enorm in beweging is. De specialisten van Snakeware spelen hier middels uitgekiende samenwerking methodieken met haar opdrachtgevers goed op in.

 

Nieuwe lanceringen

Op basis van de Snakeware Design Technology filosofie, gebruik makend van de eigen veelzijdige content management software, en de Stratech reserveringsoftware zijn de volgende nieuwe producties nu beschikbaar voor de consument die op zoek is naar zijn of haar vakantie in binnen- en of buitenland. Zandvilla’s, Schuttebelt, Sikkeler en Ruiterplaat via Dutchen, Easyatent, Van Verre Family en het vernieuwde logeren bij de boswachter van Staatsbosbeheer.

 

Na de vakantiebeurs zullen zij de cases breder belichten in hun succes stories.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement