Ondernemend Friesland nieuws

Steen Interieurbouw: In Marrum wordt niet op één paard gewed

Steen Interieurbouw: Werkplek Regiobank

Loop je het bedrijf van Paul en Aukje Steen in Marrum binnen, dan weet je niet wat je ziet. Een compleet computergestuurde werkplaats met de nieuwste machines die voor kantoren, winkels en particulieren interieurs fabriceren in de meest vreemde vormen. “Als je wilt, frezen we een biljartbal”.

Paul zijn ouders hadden een bouwmarkt, fietsenzaak en interieurbouwbedrijf. Paul werkte van jongs af aan mee in het bedrijf en in 2001 nam hij met zijn vrouw het roer over. “In 2007 hebben we besloten ons alleen te richten op interieurbouw. Dat sloot meer aan bij onze visie van de toekomst.” Op dit moment heeft Steen Interieurbouw vijf mensen in dienst, waarbij wordt samengewerkt in een creatief, innovatief team.

 

Streepje voor

De ervaring in de fietsbranche kwam de interieurbouwer uitermate goed van pas. En nog altijd heeft Steen een streepje voor bij de inrichting van fietswinkels. “We weten veel over routing en wat er speelt in de fietswereld. Ontwerpen worden gepresenteerd met 3D-tekeningen voor een realistische beeldvorming. Voor Accell, Kruitbosch, Eddy Merckx in België en het Canadese fietsmerk Cervelo maken we diverse producten. We hebben winkels ingericht van 100 tot 5000 m2 en voor de grote merken maken we de ‘shop in shop’.”

 

Zorg- en andere sectoren

“Je bent wel kwetsbaar als je op één paard wedt”, weet de ondernemer, dus dat is niet zijn strategie. Inmiddels kent ook de zorgsector de weg naar Marrum. “We doen de inrichting voor ziekenhuizen, artsen- en tandartsenpraktijken. Maar we maken ook halffabricaten voor de scheepsbouw en andere interieurbouwbedrijven. Dat alles met dank aan vakbekwaam personeel en de computergestuurde werkplaats waar wij van ontwerp tot montage alles in eigen hand hebben.”

 

hetpast.com

“Op dit moment leggen we de laatste hand aan een online bestelprogramma. Op deze website kun je heel eenvoudig panelen bestellen met afwijkende maten voor bijvoorbeeld een bureaublad, vensterbank, tafelblad of schapje in je kast. Door het invoeren van de maten, een keuze te maken voor het materiaal en de kleur te kiezen zie je het resultaat in 3D, met de prijs erbij. En met één druk op de knop is het besteld.” De toepasselijke naam: hetpast.com.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement