Ondernemend Friesland nieuws

Sterc Internet en Marketing uit Surhuisterveen breidt uit naar Utrecht

Sterc Surhuisterveen en Qaraqter in Utrecht bij elkaar

Vanaf april 2016 heeft Sterc een vestiging in Utrecht. De intensieve samenwerking met online bureau Qaraqter, afkomstig uit de Domstad, bevalt van beide kanten zó goed, dat is besloten om alle gezamenlijke activiteiten onder de vlag van Sterc te laten vallen. Beide kantoren behouden volledig hun eigen identiteit en kunnen met de nieuwe manier van samenwerken volop gebruik maken van de kennis die in beide bureaus aanwezig is.

Passie

Passie voor online resultaat, dat bracht de online bureaus Sterc uit Surhuisterveen en Qaraqter in Utrecht bij elkaar. Beide kantoren hebben deze passie zien uitgroeien tot fraaie, internationale projecten en hebben een groot aandeel in de ontwikkeling van MODX, het open source CMS waar zowel Sterc als Qaraqter mee werkt, in hun zoektocht naar het beste online resultaat. Sterc is binnen de ontwikkeling van dit systeem een belangrijke spil en trekt ontwikkelaars van over de hele wereld naar Nederland, zoals te lezen is in diverse blogitems op de Sterce site.

 

Trots op uitbreiding
Per april 2016 worden de gezamenlijke activiteiten van Sterc en Qaraqter dus voortgezet onder de vlag van Sterc. Deze uitbreiding wordt met veel trots ontvangen bij Hendrik Jan Hofstede, commercieel directeur van Sterc. “Sinds de zomer van vorig jaar is al duidelijk dat Sterc en Qaraqter uitstekend bij elkaar passen”, laat hij weten. “Het feit dat we deze vriendschap nu ook echt bezegelen, betekent dat er een schat aan nieuwe kansen voor de toekomst klaar ligt. Niet alleen op commercieel gebied, maar ook op het technische vlak. De kennis van Qaraqter kan ook in de ontwikkeling van MODX, het open source CMS waar we beide mee werken, van groot belang zijn. We zijn er dan ook ontzettend blij mee.”


Jop Berkhout, mede-oprichter en eigenaar van Qaraqter, deelt die mening. “Qaraqter en Sterc passen zó goed bij elkaar, dat we al heel snel tot de conclusie kwamen dat het bundelen van de krachten een buitengewoon goed idee is”, zegt hij. “Ik ben er dan ook bijzonder trots op dat we elkaars ‘Sterce Qaraqter-eigenschappen’ nog meer gaan benutten. Door de verregaande samenwerking ontstaat er een team van meer dan 30 vakidioten, met uitvalbases in geheel Nederland.”

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement