Ondernemend Friesland nieuws

Sterc lanceert online marketing startup VLINC

Sterc lanceert online marketing startup VLINC

Sterc Online Agency met een hoofdkantoor in het Friese Surhuisterveen breidt haar dienstverlening uit met online marketing campagnes. Onder de naam Vlinc is een samenwerking gestart met Google AdWords specialist KRSTN.

“Vanuit het Gelderse Wijchen hebben we een goede uitvalsbasis voor Midden- en Zuid-Nederland én uiteraard op termijn ook voor het Duitse Ruhrgebied”, aldus Henk Everts, CEO van Sterc en mede-oprichter van Vlinc. Ook bestaande klanten van Sterc profiteren daarvan. “Friesland voelt soms als Zuid-Scandinavië voor onze klanten beneden de grote rivieren”, vertelt Everts met een glimlach. “In Nederland tellen afstanden toch anders dan voor onze relaties in de Verenigde Staten.”

 

“Waar Sterc zich gespecialiseerd heeft als een club ‘denkers’ en ‘bouwers’, ligt de uitbreiding naar een team met regisseurs van online marketing campagnes voor de hand”, aldus partner en senior strateeg Hendrik Jan Hofstede. “Het eigen Sterce Model gaat uit van drie stappen, namelijk het bepalen, vertalen én behalen van de online marketing mix. Met name die laatste stap kunnen we vanuit Vlinc echt handen en voeten gaan geven.”

 

Sterc en KRSTN hebben elkaar gevonden in de internationale MODX community, het open source Content Management Systeem waarmee beide partijen al sinds jaar en dag werken. Sterc heeft websites gerealiseerd voor onder andere Hooghoudt, A.Hak, DeWit, Stertil Koni, Afterpay en VVV Ameland. Voor KRSTN, met klanten als Keukenhof en Heuvelman, lag de focus steeds meer op online marketing campagnes. Oprichter Kristiaan Kremer is een autoriteit met betrekking tot Google AdWords.

 

Het DNA van Sterc zal zeker terugkomen in Vlinc. Op de website www.vlinc.nl staat uitgebreide informatie over de dienstverlening op het gebied van ondermeer search, social en e-mailmarketing. Alles op een zeer transparante manier en zonder het uurtje-factuurtje model dat veel vergelijkbare bureaus hanteren. Deze aanpak zal binnen drie jaar moeten leiden tot een werkgelegenheid van 25 FTE.

 

Fotobijschrift: Kristiaan Kremer en Hendrik Jan Hofstede bundelen de krachten

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Advocaat
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
COVERFOTO_Kuipers Verzekeringen_ZW-w
Kuiper Verzekeringen
Kuiper Verzekeringen
Specialist verzekeringen
En Beter-Bert Hendriks-ZW-w
Bert Hendriks
&beter
Ontwikkelt mens, werk & organisatie
Kenneth Smith_Hr H Roelfsema
Hans Roelfsema
Kenneth Smit
Persoonlijke ontwikkeling