Ondernemend Friesland nieuws

Stichting Harlingen Sail trakteert op concert Marinierskapel

Stichting Harlingen Sail trakteert op concert Marinierskapel

Op vrijdag 15 juni 2018 komt de befaamde Marinierskapel van de Koninklijke Marine naar Harlingen voor een concert aan de Willemskade. De Marinierskapel staat bekend als een van de beste militaire orkesten ter wereld, met meer dan 50 topmusici. Het veelzijdige orkest is door Stichting Harlingen Sail uitgenodigd als feestelijke opmaat naar The Tall Ships Races Harlingen 2018, die van 3 t/m 6 augustus de stad onderdompelen in nautische sferen.

Voorafgaand aan het concert van de Marinierskapel onder leiding van majoor Arjan Tien kunnen bezoekers genieten van een optreden van de Steelband van het Korps Mariniers. Het voorprogramma duurt van 18:00 uur tot 19:30 uur en om 19:40 uur klinken de eerste tonen van de Marinierskapel. Het concert duurt tot 22:00 uur.  

 

Tijdens het concert zijn er speciale optredens van een aantal bijzondere artiesten, zoals de Friese fado-zangeres Nynke Laverman, de Harlinger beroemdheid Wiebe van Dijk en musicalster René van Kooten. Al met al belooft het een gevarieerd muzikaal én maritiem feest te worden.

 

Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door Damen Shiprepair Harlingen, Damen Shipyards Den Helder, de Koninklijke Marine en de Gemeente Harlingen. Iedereen is van harte welkom op vrijdag 15 juni aan de Willemskade in Harlingen. De toegang is gratis

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Juridisch specialist