Ondernemend Friesland nieuws

Vernieuwd Súdwest-Fryslân ondernemersplein op BCDN 2016

Sudwest Fryslan plein BCDN 2016

De afgelopen 4 jaar kreeg het Súdwest-Fryslân ondernemersplein tijdens de BCDN (voorheen TEL) regelmatig een upgrade en groeide het plein uit tot een trefpunt voor ondernemers uit de gemeente Súdwest-Fryslân en daar buiten. Toch vonden we het tijd voor een nieuwe professionelere look aldus één van de organisatoren, Joris Hagting. Aan de kernwaarden van het plein houden we echter wel vast. Het moet voor alle ondernemers uit de gemeente Súdwest-Fryslân aantrekkelijk zijn om deel te nemen, in een professionele gezellige omgeving en ook betaalbaar voor de kleinere ondernemers. OF ging in gesprek met een aantal deelnemers van het plein.

Samenwerken loont

We geven de ondernemers voor een vaste bijdrage een compleet pakket. Alle deelnemers krijgen een sta tafel die ze zelf verder mogen vullen. Daarnaast kunnen de standhouders gebruik maken van alle extra facaliteiten. Ze ontvangen op beide dagen een lunch en warm buffet en door een mooie samenwerking met Rode Pelikaan uit Bolsward (Brandsma koffie en thee) kunnen ze onbeperkt gebruik maken van hun diensten. Kortom ze zijn volledig ontzorgd, verteld Joris, die samen met Anita zorgt voor de catering van het plein met hun bedrijf HCR de Daaldersplaats en Restaurant GROOTsZAND24 in Sneek.

 

Sibold Jellema van Rooth Multiservice b.v.

Ik neem met mijn bedrijf bewust deel een het Súdwest-Fryslân ondernemersplein. Ik probeer op de beurs partijen met elkaar in verbinding brengen, zodat we meer projecten gezamenlijk oppakken in plaats van elkaar kapot kapot te concurreren. Natuurlijk is ook het netwerken en promoten van mijn eigen bedrijf een belangrijk aspect. Daarnaast wil ik samen met collega-ondernemers de gemeente Súdwest-Fryslân vertegenwoordigen en promoten als ondernemende gemeente voor heel Friesland.

 

Tsjitske Potma van Uitzendbureau Flexmen XS Sneek

De reden waarom we aan de beurs en met name het Súdwest-Fryslân ondernemersplein deelnemen, is de exposure voor Flexmen XS, naamsbekendheid genereren en het netwerken op de beurs en met collega standhouders van het plein. Daarnaast willen wij onszelf presenteren aangezien wij het gezicht van Flexmen XS Sneek zijn. We kunnen tijdens de beurs rustig uitleggen wat de verschillende soorten dienstverlening inhouden en hoe wij de ondernemers kunnen ontzorgen. Het Súdwest-Fryslân ondernemersplein is laagdrempelig, gezellig en het is prettig samenwerken met de lokale ondernemers.

 

Tinka de Jong van Vriesia Bouwen met Glas

Tijdens de beurs heb ik rustig de tijd om ondernemers te ontmoeten, oude bekenden en nieuwe contacten te leggen. De beurs is wel iets dat ik van huis uit heb meegekregen, zolang ik me kan herinneren stond mijn vader op deze beurs en hielp de familie mee, nu doe ik zelf mee. Vriesia bouwen met glas is een sterk serviceverlenend bedrijf dat bereikbaar is voor glasschade in heel Friesland, maar ook in Groningen, Drente en Flevoland werkzaam is met het plaatsen van kozijnen, deuren, horren en rolluiken. Ook voor een windscherm, veranda of dakkapel kan men bij ons terecht. Dit wil ik met name breder kenbaar maken aan bezoekers van de beurs en de deelnemers van het Súdwest-Fryslân ondernemersplein.

 

Mathijs de Vries van Datas Kantoor Kompleet

Het is al weer een tijdje terug dat we deel namen aan de beurs. Het is voor ons ook nieuw om op een plein te staan. We hebben het bewust gedaan, omdat wij graag samenwerken en naast Drachten ook in de gemeente Súdwest-Fryslân gevestigd zijn, waar ook weer veel van onze klanten zitten. Het is goed voor onze naamsbekendheid door je gezicht te laten zien. De BCDN is een zakelijke beurs is, wat zeker goed is voor onszelf en de economie in Friesland. Ook voor het onderhouden van je zakelijke netwerk is dit bij uitstek geschikt. Datas Kantoor Kompleet levert kantoorbenodigdheden. Men kan bij ons terecht voor alle kantoor- en facilitaire artikelen, projectinrichting, kantoormeubilair, kantoormachines, automatisering, systeembeheer, drukwerk & relatiegeschenken. We streven ernaar de beste groothandel te zijn van artikelen die in kantooromgevingen worden gebruikt, verteld Mathijs de Vries.

 

Kees Burghgraef van De Nieuwe Traditie

Voor mij is het een ideale manier om contact te onderhouden met mijn relaties. Het is voor mij de tweede keer dat ik met miijn bedrijf op het Súdwest-Fryslân ondernemersplein sta. Daarnaast is het door de lage lasten als kleine ondernemer aantrekkelijker om deel te nemen in combinatie met andere ondernemers uit de regio. Ik begeleid bedrijfs-families in alles dat speelt op het snijvlak van familie en bedrijf​. Ik schenk aan de familie-tafel aandacht aan zaken die nog niet zo makkelijk bespreekbaar zijn en toch aandacht nodig hebben. Het succes van het bedrijf en aandacht schenken aan de dynamiek binnen de familie.

 

Wilt u deze en andere deelnemers aan het Súdwest-Fryslân ondernemersplein ontmoeten tijdens de BCDN? Kom dan op 22 en 23 maart langs op stand 3010.

 

Geen kaarten? Bestel ze kosteloos via deze speciale OF link met code N28D5D.

 

 

 

 

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement