Ondernemend Friesland nieuws

Technische groothandel Lasaulec start gratis 1-uurslevering

Technische groothandel Lasaulec start gratis 1-uurslevering

Technische Groothandel Lasaulec zet een unieke stap in de technische branche. Vanaf 7 december levert Lasaulec namelijk technische producten gratis en binnen één uur na bestelling via de webshop! Deze extra dienstverlening, met de naam ‘Lasaulec.nu’, start als pilot in de gemeente Heerenveen. Daarbij staat duurzaamheid centraal: artikelen worden automatisch gepickt, op maat ingepakt en bezorgd met een elektrische bestelbus. Dit alles om de dienstverlening richting de klanten te verhogen.

”Tegenwoordig is het normaal dat je een order die je online plaatst, de volgende dag overal in Nederland in huis hebt. Lasaulec verhoogt deze standaard met de gratis 1-uurslevering. Iedere bestelling via de webshop met een afleveradres binnen de gemeente Heerenveen, wordt één uur later al geleverd. Voor alle bedrijven, maar ook particulieren die bedrijfsgoederen willen kopen geldt: binnen één uur uw goederen rechtstreeks van de groothandel in huis!” aldus Lasaulec directeur Anne Lourens.


Dat dit proces duurzaam verloopt staat bij Lasaulec.nu voorop. In het nieuwe hightech magazijn worden alle pakketten op maat ingepakt door een volautomatische inpakmachine. Hierdoor is er geen opvulmateriaal meer nodig, wordt er geen onnodige lucht vervoerd en wordt er bespaard op karton. Alle bestellingen worden op deze manier in no time verwerkt en kunnen direct bezorgd worden. Om het duurzame proces te versterken worden alle pakketten met een elektrische bestelbus bezorgd.


Wanneer Lasaulec.nu in de Gemeente Heerenveen een succes wordt zal de 1-uurslevering in heel Nederland worden ingezet. Wachten op bestellingen of hoge bezorgkosten horen met deze nieuwe én duurzame manier van bezorgen tot het verleden. Lasaulec zet de nieuwe standaard voor bezorging!

 

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Juridisch specialist
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.