Ondernemend Friesland nieuws

TEDxFryslân daagt realiteit uit

TEDxFryslân daagt realiteit uit

Op 5 oktober is het zover: de derde editie van TEDxFryslân 2017 dit keer in ijstempel Thialf in Heerenveen! De Friese editie van het internationale event waar we elkaar inspireren door ideeën te delen. Het thema dit jaar is TO DARE REALITY. En dat doen we met een verrassende line-up van sprekers. Nieuw dit jaar zijn de workshops, waar je meteen je eigen grenzen kunt verleggen! Als speciale verrassing zijn er pitches van de winnaars van de LC-Awards. Wie dat wil kan met kennis, inzet of geld de studenten ter plekke verder helpen.

,,In Thialf gaan we samen op zoek naar de kneedbaarheid van de realiteit’’, vertelt Daan de Beer. Hij vormt samen met Eric Voigt ‘het brein’ achter TEDxFryslân. ,,Geïnspireerd door onze sprekers, willen we samen met het publiek deze ideeën verder brengen. Want, alles wat begint bij inspireren en erkennen kan alleen worden gerealiseerd door het daadwerkelijk te doén!’’

 

Ideeën

De sprekers in Heerenveen zijn volgens Eric Voigt mensen met grote en kleine ideeën. ,,Soms een beetje rebels, soms bescheiden. Soms groot, soms ontroerend klein. Soms al wat verder vormgegeven, soms vragend om hulp. Maar wat het idee ook is; ze stelt de realiteit ter discussie vanuit het perspectief dat de wereld (Friesland) veranderd en verbeterd wanneer ze ten uitvoer wordt gebracht.’’ Het thema van TEDxFryslân 2017 beschrijft het startpunt van de gezamenlijke reis die sprekers en publiek gaan maken. Voigt: ,,Daarmee is onze ambitie: To dare reality!’’.

 

Reserveer de hele dag

Het programma start om 9.00 uur met de inschrijving. Daarna volgen drie blokken van elk 45 minuten met sprekers. Tussendoor voeden wij zowel je geest als lichaam met een verrassend programma en voortreffelijke lekkernijen. Met als enige doel om jou te inspireren. Vanaf 14.30 uur pitchen de winnaars van de LC-Awards hun project en kunnen bezoekers meteen commitment uitspreken (in kennis, inzet of geld) om de student verder te helpen. Vanaf 15.30 uur zijn er drie smaken om de dag mee af te sluiten: napraten en je zinnen verzetten, volgen van workshops of aan de slag met de studenten!

 

Het effect is het best als je de hele dag reserveert en je volledig overgeeft aan de talks, de workshops en alle andere ervaringen die je opdoet. Oh ja, de waarde van je toegangskaart is 100 euro. Maar je hoeft niets te betalen, want wij vinden dat inspiratie gratis moet zijn.

 

Er ook bij zijn?

Haast je dan naar de website en schrijf je in. Daar krijg je bovendien alvast een voorproefje van onze verhalenvertellers. Erbij zijn en meedoen als vrijwilliger en onderdeel uitmaken van onze TEDxFryslân community? Dat kan ook. Meld je dan op http://tedx.frl/join-us/.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement