Ondernemend Friesland nieuws

Open huis nieuw bedrijfspand TIS-Stiens

Open huis nieuw bedrijfspand TIS-Stiens

TIS-Stiens begon in 2012 vanuit de garage achter huis als kleine onderneming. Nu zes jaar later opent het Stienser loodgieters- en installatiebedrijf haar gloednieuwe bedrijfspand inclusief showroom op bedrijventerrein Middelsee, Stiens. Ondernemers Wijtze en Ivonne Koster zijn trots op hun nieuwe werkplek en nodigen u uit tijdens de feestelijke opening op vrijdag 1 juni a.s. een kijkje te nemen.

De opening van de nieuwe bedrijfspand met loods, kantoor en showroom is het resultaat van een opeenstapeling van successen. In 2012 zit Wijtze 25 jaar in het loodgieters vak. Op dat moment besluit hij zijn eigen koers te varen en zijn eigen kwaliteitsmaatstaven te hanteren. Het balletje begint te rollen en al snel stromen de klussen binnen. Zijn hands-on mentaliteit en vakkundigheid komen van pas; hij maakt al gauw naam voor zichzelf en het inhuren van zzp’ers als helpende hand, blijft niet lang uit. Ondertussen groeit ook de opslag van het bedrijf, want voor elk pijpje, boutje en hulpstukje moet opslag zijn. De garage achter huis is al snel te klein. Er volgen twee loodsen waar Wijtze ook snel uit zijn voegen groeit, voordat het besluit valt een compleet nieuw bedrijfspand te laten bouwen. Op de groei gebouwd heeft het pand een grote werkplaats, een inpandig kantoor en als een van de weinige installateurs een eigen showroom met sanitairmeubels, cv-ketels en eigen warmtepomp

 

De moderne loodgieters en installateurs van TIS-Stiens houden zich onder andere bezig met de aanleg en het onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en zonnepanelen. Wijtze deed dit al niet alleen, maar sinds begin dit jaar zijn er vaste installateurs bij het bedrijf in dienst. Samen werken ze aan grootschalige projecten en leggen ze bijvoorbeeld binnen één project in dertig woningen de vloerverwarming aan. Anderzijds verzorgen ze ook de aanleg van Warmtepomp installaties, sanitair, dak- en zinkwerk en andere loodgieterswerk. Gemiddeld werken ze op jaarbasis aan zo’n 300 woningen door het gehele land. Dichtbij huis zijn het projecten in bijvoorbeeld Drachten, Wiarda, Techum, Jabikswoude, Sneek, Leek, en Heerenveen en meer richting het westen in Andijk, Heerhugowaard, Hoorn, Heiloo en Almere. Veel van hun werk verdwijnt onder de vloer of in de muur. Echter, bewoners van de nieuwe, verbouwde of gerenoveerde huizen kunnen bij TIS-Stiens ook terecht voor stijlvolle badmeubels en sanitair. Een badkamer als “eyecatcher” van uw woning.

 

Inmiddels voelt Wijtze zich al helemaal thuis in het nieuwe kantoor. Grote verandering voor hem is dat zijn vrouw Ivonne nu geheel haar intrede in het bedrijf doet. Samen gaan ze er voor de volle 200% voor om de zaak verder te laten groeien en de kwaliteit te waarborgen waar TIS-Stiens om bekend staat. Ze zijn ontzettend blij met hun nieuwe werkplek en willen hun enthousiasme graag met jullie delen. Op vrijdag 1 juni bent u tussen 14:00 en 19:00 van harte welkom om het gloednieuwe bedrijfspand op Seerob 9 in Stiens te bewonderen!

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Juridisch specialist
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.