Ondernemend Friesland nieuws

Tommie Christiaan zingt hoge én lage noten in de Dokkumer open lucht

Tommie Christiaan zingt hoge én lage noten in de Dokkumer open lucht

Een van de ‘Beste Zangers’ van 2017, de musicalster, zanger en acteur Tommie Christiaan, treedt vrijdag 7 september op tijdens de Admiraliteitsdagen. Bij het grote publiek werd deze allround artiest onder meer bekend door zijn rol als Zorro in de gelijknamige musical. Hij maakte indruk met de vertolking van het nummer ‘Barcelona’ dat hij samen zong met Tania Kross. Ook zinderde hij dit jaar in de rol van Jezus tijdens het livespektakel The Passion. In Suriname kan de entertainer niet meer ongemerkt over straat lopen sinds zijn vertolking van het nummer ‘A Sama De’, een song in het Aukaans, één van de Surinaamse talen. Kenny B rolde zowat van zijn stoel van enthousiasme toen hij Tommie dit nummer hoorde zingen.

Tommie Christiaan -bouwjaar 1986 en opgegroeid in Alkmaar- is bekend door zijn vele theaterrollen. Hij startte al op jeugdige leeftijd met spelen in amateurmusicals. Een paar jaar later schitterde hij in High School Musical, Grease, HAIR en On Your Feet! De uiteindelijke hoofdrol in de grote productie Zorro veroverde hij door het tv-programma Op Zoek Naar Zorro te winnen. Ook is hij stemacteur.

 

Met zijn krachtige en veelzijdige stem heeft Tommie al menig publiek omvergeblazen. Nummers van collega’s weet hij met zijn persoonlijke vertolking een eigen identiteit te geven. Tommie zingt ook graag akoestisch, zo vormt hij samen met gitarist Nigel Schat het muzikale duo ‘Tommie & Nigel’. Van ingetogen, zachte songs tot bombastische nummers met ruige uithalen, Tommie Christiaan kan het allemaal!

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Advocaat
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist