Ondernemend Friesland nieuws

Tweede editie van Pitch in Crystalic Business Park

Tweede editie van Pitch in Crystalic Business Park

Na een succesvolle eerste editie, staat onder de naam Pitch, het netwerkevent in Crystalic Business Park op 20 september wederom één dag lang in het teken van de voordelen van lokaal zakendoen. Pitch is ontstaan door en voor ondernemers uit Leeuwarden en omstreken, die op zoek waren naar een efficiënte en laagdrempelige netwerkbeurs. Een moment waarbij je in korte tijd zoveel mogelijk nuttige contacten kunt opdoen: speeddaten voor ondernemers!

Pitch biedt dit jaar ruimte aan maximaal honderd pure ondernemers, welke zich mogen presenteren aan enthousiaste medestanders… ondernemers only, kwaliteit boven kwantiteit. Naast de reguliere plaatsen zijn er dit jaar ook themapleinen zoals Duurzaamheid & Innovatie, Opleiding & Traineeships, Sport & Gezondheid en Coaching & Support. Zo doen bijvoorbeeld ook onderwijsinstellingen mee om de verbinding tussen het onderwijs en werkvloer zo concreet mogelijk te krijgen.

 

Pitch zorgt voor een zogenaamd ‘level playingfield’. Voor iedere deelnemer is evenveel standruimte beschikbaar. Het event is geopend van 10.00 - 17.00 uur. In combinatie met deelname is er de mogelijkheid een Pitch (korte bedrijfs-, productpresentatie en/of workshop) te geven in één van de beschikbare presentatieruimtes van Crystalic. Dit nieuwe lokale contactevent past aldus mede-initiatiefnemer Jan Hiemstra in de trend van: ‘Think global, act local’. Denk groot maar benut lokale kennis en capaciteit. Na Pitch is een vervolgafspraak gemakkelijker gemaakt.

 

Nieuw dit jaar is dat er gekoppeld aan het evenement een magazine wordt uitgegeven met nieuws, achtergrondverhalen en bedrijfspresentaties. Dit magazine sluit naadloos aan op het evenement en biedt alle deelnemende bedrijven een platform om zichzelf te presenteren en op de kaart te zetten.

 

De toegang voor bezoekers is gratis. Deelnemers betalen een klein bedrag voor deelname. Hiermee wordt de organisatie en de promotie van Pitch bekostigd. Sponsoren zijn Crystalic Business Park, Localink (bureau voor lokale marketing), Studio Vogelzang en Ondernemersvereniging de Zwette.

 

Waar en wanneer

Crystalic Business Park

François HaverSchmidtwei 2

8914 BC Leeuwarden

Donderdag 20 september 2018

Van 10.00 – 17.00 uur

 

Opbouwen is mogelijk op woensdag 19 september tussen 18.00 en 21.00 uur.

 

Deelnemen

Het aantal standplaatsen is beperkt. Ga daarvoor naar www.pitch2018.nl en vul direct het deelnameformulier in.

 

Bezoeken

Toegang is gratis. Aanmelden kan via www.pitch2018.nl.

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Advocaat
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist