Ondernemend Friesland nieuws

Valor corporate finance BV opent Credion vestiging in Leeuwarden

Valor corporate finance BV opent Credion vestiging in Leeuwarden

Valor corporate finance BV opent een eigen CREDION vestiging in Leeuwarden. Door een vestiging te openen van de landelijke onafhankelijke adviesorganisatie CREDION heeft Valor haar dienstverlening op het gebied van zakelijke kredietverlening verder geprofessionaliseerd.

“Binnen het MKB is een sterke behoefte aan nieuwe financieringsoplossingen. Valor adviseert ondernemers al bij de aanvraag van hun bedrijfsfinanciering voor investeringsprojecten, bedrijfsovername en herfinanciering, maar door aansluiting bij CREDION heeft Valor nu meer dan 80 bronnen van geld tot haar beschikking,” geeft Martin Nicolai, directeur van Valor corporate finance aan.

Bankonafhankelijke bedrijfsfinancieringen
CREDION is sinds 2001 gespecialiseerd in het aantrekken van bedrijfsfinancieringen voor MKB-bedrijven. CREDION is een keten van 58 over het land verspreide vestigingen, die samenwerken met ruim 80 verschillende geldverstrekkers. Dit zijn bijvoorbeeld (buitenlandse) banken, lease- & factoringmaatschappijen, crowdfunders, financieringsfondsen en private investeerders. Door CREDION haar landelijke positie en haar vele begeleide transacties, is CREDION in staat meer kanalen open te breken voor financieringen. Hier doet de klant van CREDION haar voordeel mee.

CREDION's credo luidt: "CREDION realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor".

CREDION Leeuwarden
Vanuit Leeuwarden houden Martin Nicolai en René van de Graaf (managing partner Valor) zich bezig met de advisering en begeleiding in zakelijke financieringen. Zij beschikken over ruime ervaring in de advisering over ondernemingsfinancieringen en werken samen met de ondernemers aan een creatieve invulling van hun financieringsbehoefte.

“De aansluiting bij CREDION is voor ons interessant omdat we nu toegang hebben tot de vele alternatieve financieringspartijen, die er inmiddels zijn naast de algemene banken, zodat wij samen wél in staat zijn passende financiering voor ondernemingen te realiseren. Financiële markten veranderen en de financiering van ondernemingen is vaker een stapeling uit verschillende financieringsbronnen.”, aldus René van de Graaf.

Bijschrift bij foto: Martin Nicolai, René van de Graaf en Jacob Nammensma (Credion Associatie BV)

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Juridisch specialist