Ondernemend Friesland nieuws

Van der Gang steekt gastheren en –vrouwen provincie Fryslân in het nieuw

Van der Gang steekt gastheren en –vrouwen provincie Fryslân in het nieuw

Van der Gang Herenkleding uit Dokkum heeft vandaag de nieuwe bedrijfskleding geleverd aan de gastheren en -vrouwen van de provincie Fryslân. Deze medewerkers zijn voortaan te herkennen aan de koningsblauwe kostuums. De gastheren en gastvrouwen van de provincie Fryslân willen met de nieuwe kleding eenheid, herkenbaarheid en gastheerschap uitstralen.

De opdracht werd na een aanbestedingsproject aan Van der Gang gegund. ,,Wij zijn erg blij met deze uitdaging en zien dit - naast het werk in onze winkel in Dokkum - als een mooie manier om te laten zien wat wij in huis hebben. Juist omdat de provincie bij uitstek een organisatie is die in de spotlights staat’’, aldus kledingadviseur Theo de Jong die deze opdracht samen met Sibylla Eldering voor Van der Gang binnenhaalde. Een belangrijke voorwaarde van de provincie was dat de kleding per persoon op maat gemaakt zou worden, zodat de medewerkers zich er lekker in voelen. ,,Dat past precies bij onze werkwijze. Kleding moet kloppen met de lichaamstaal. Iedereen moet zich er goed bij voelen, dan stralen ze dat ook uit’’, stelt De Jong.

 

Koningsblauw

Er is gekozen voor een moderne pantalon met daarbij, indien wenselijk, een colbert. Verder zijn er voor de heren twee soorten overhemden – wit en blauw met een werkje – met bijpassende stropdassen en cognackleurige schoenen. Voor de vrouwen is de keus gevallen op een kokerrok in dezelfde koningsblauwe kleur met daarbij een blazer. ,,We hebben per persoon gekeken wat bij diegene past. Voor de één was dat een rokje, voor de ander een jurk. Dat maakt ons werk zo mooi. Naast de kwaliteit die wij leveren staat de service bij ons hoog in het vaandel. Wij willen onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen.’’

 

Frisse look

Met de kwaliteitskleding van Van der Gang – die sinds 1873 representatieve kleding levert aan bedrijven en organisatie - kunnen de medewerkers van de provincie Fryslân weer jaren vooruit.  Zij zullen de Friese provincie de komende tijd net als anders op professionele wijze vertegenwoordigen, maar wel met een frisse look.

 

Fotobijschrift: Medewerkers van de provincie Fryslân voor het provinciehuis met hun nieuwe kleding van Van der Gang. Helemaal links: Theo de Jong van Van der Gang. Foto: Klaas Po

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement