Ondernemend Friesland nieuws

Bouw je eigen boot tijdens de Vripack Botenbouwdag

Vripack Botenbouwdag

Op zaterdag 25 juni a.s. organiseert ontwerp- en constructiebureau Vripack in samenwerking met de Technasium leerlingen van het Bogerman te Sneek voor de tweede maal een Vripack Botenbouwdag. Speciaal voor deze editie hebben de Technasium leerlingen samen met Vripack een nieuw bouwpakket ontwikkeld geïnspireerd op de Kajak. Zowel Vripack als de Technasium leerlingen dagen deelnemers deze zomer uit om het bouwpakket op 25 juni a.s. in één dag in elkaar te zetten.

Goede reden

Bart Bouwhuis directeur van Vripack vertelt: “Wij krijgen nog regelmatig reacties en aanvragen binnen naar aanleiding van het grote succes van de eerste Botenbouwdag in 2013. Dit jaar viert Vripack haar 55 jarig jubileum, een goede reden om dit succesvolle evenement nogmaals te organiseren in nauwe samenwerking met een nieuwe enthousiaste groep Technasium leerlingen”.

 

Familiegericht evenement

Het doel van de Botenbouwdag is het organiseren van een familiegericht evenement met een inspirerende en leerzame achtergrond waarbij de verbinding tussen watersport en jeugd in het middelpunt staat. Tijdens de Botenbouwdag zullen er verschillende activiteiten georganiseerd worden maar centraal staat het bouwen van een eigen boot in één dag.

 

Samenwerking

“Het organiseren van de Vripack Botenbouwdag is een grote en leerzame uitdaging voor de leerlingen van het Technasium. De leerlingen ontwikkelden niet alleen het bouwpakket in samenwerking met Vripack, de organisatie van dit evenement zorgt tevens voor een hele mooie brug tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt. Door de samenwerking met Vripack wordt een ideaal platform gecreëerd waarmee niet alleen het Technasium maar ook vele andere facetten van het Bogerman onder de aandacht kunnen worden gebracht” aldus Jan Gerben de Vries en Roelof Brinksma, leraren van het Technasium en coördinatoren van dit project.

 

Stichting Aangepast Zeilen Sneek / KWS

Alle onderdelen van het bouwpakketten worden gefreesd uit 2 platen watervast multiplex en kunnen tot 12 juni besteld worden via de speciaal ontworpen website. Het complete bouwpakket (inclusief bouwmaterialen en toebehoren) kost €100,- incl. BTW. Per verkocht bouwpakket zal €10,- worden geschonken aan Stichting Aangepast Zeilen Sneek / KWS, een passende organisatie binnen het initiatief van dit evenement. Alle bestelde bouwpakketten worden voorzien van een eigen nummer, gekoppeld aan de familie die de boot zal gaan bouwen. Er zal een gelimiteerd aantal bouwpakketten verkocht worden dus wees er snel bij want: op is op!

 

Voor een overzicht van de meest gestelde vragen en het uitgebreide programma kijk je op: www.botenbouwdag.nl. Specifieke vragen kunnen gestuurd worden naar: info@botenbouwdag.nl.

 

Vripack, Bogerman en de enthousiaste sponsoren kijken er erg naar uit jullie te mogen verwelkomen op 25 juni 2016 op het Potten terrein te Offingawier!

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement