Ondernemend Friesland events

De komende weken staat de eventspagina van Ondernemend Friesland in het teken van Werkfestival Sneek. Op zaterdagmiddag 28 september stellen Sneker ondernemers hun bedrijf open voor ‘expeditie werk’. In de aanloop naar dit Werkfestival vertellen deelnemende ondernemers op deze pagina over hun ambities en verwachtingen. Meer weten of vragen? Neem dan contact met ons op.

Wat verwacht Dinkla Verkeersopleidingen van het Werkfestival Sneek?

Wat verwacht Dinkla Verkeersopleidingen van het Werkfestival Sneek?

Wat verwachten deelnemers van het Werkfestival Sneek, op zaterdagmiddag 28 september? Edwin Kooistra, eigenaar van Dinkla Verkeersopleidingen vertelt waarom zijn bedrijf meedoet aan dit event.

Waarom doen jullie met je bedrijf mee aan het Werkfestival?
Dinkla Verkeersopleidingen is al bijna dertig jaar een bekend gezicht in het opleiden van mensen om in diverse categorieën rijbewijzen te behalen. Sinds mei mogen wij ook de vrachtauto-examens laten afnemen in Sneek, dit biedt ruime mogelijkheden voor lokale ondernemers. Met de groeiende economie is er veel vraag naar professionele chauffeurs, wij gebruiken een kwalitatief goed en compact lesprogramma wat wij graag onder de aandacht brengen. Daarnaast merken wij dat bij veel bedrijven het overzicht en volgen van scholing code 95 niet in kaart is gebracht. Wij kunnen hier ondersteuning, maatwerk en structuur in geven door het bijhouden van de nascholingsuren, eventueel op eigen locatie. Met enthousiasme brengen wij graag onze producten onder de aandacht.

Wat verwacht je van het Werkfestival? Heb je een doel voor ogen, of een bepaalde ambitie?
Ons doel is om met een open deur en vlotte services ons bedrijf laten zien en kandidaten laten zien dat er veel mogelijkheden zijn in opleidingen en ook individueel maatwerk, nascholingen en de stap naar de chauffeurswereld.

Waarom is het voor jouw bedrijf belangrijk om juist aan dit event deel te nemen, welke meerwaarde heeft het Werkfestival volgens jou?
Onze rijschool biedt meer dan alleen het  behalen van rijbewijzen. Daarnaast vinden wij dat samenwerking met andere bedrijven grote meerwaarde heeft. Wat is er dan nog beter, dan deel te nemen aan een Werkfestival met alle buurtondernemers?

Jouw bedrijf is natuurlijk uniek en dat wil je laten zien. Waarin onderscheiden jullie je en wat wil je daarvan laten zien op 28 september?
Het team van Dinkla Verkeersopleidingen staat klaar om mee te denken in mogelijkheden voor bedrijven en kandidaten in het behalen van een rijopleiding en gevarieerde nascholing. Als bijna dertigjarige opleider in Zuidwest-Friesland is er ruime ervaring in het professioneel en individueel begeleiden van kandidaten de werkmaatschappij in. Wij bieden opleidingen op maat, geven realistische adviezen, denken in oplossingen en geven vertrouwen in het einddoel.

Aan een evenement als het Werkfestival deelnemen, is onderdeel van je vak als ondernemer. Wat vind jij het mooiste aan jouw vak?
Ik mag graag kandidaten helpen om hun nieuwe uitdaging te realiseren; laten zien dat er mogelijkheden zijn en enthousiasme overbrengen. Problemen zie ik niet snel, mogelijkheden des te meer.

 

Profiel:

Naam: Edwin Kooistra
Bedrijf: Dinkla Verkeersopleidingen
Functie: eigenaar
Woonplaats: Balk
Hobby’s: motorrijden
Lijfspreuk/motto: Zie uitdagingen als kansen
Website: www.Dinkla-Sneek.nl

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Advocaat
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
COVERFOTO_Kuipers Verzekeringen_ZW-w
Kuiper Verzekeringen
Kuiper Verzekeringen
Specialist verzekeringen
En Beter-Bert Hendriks-ZW-w
Bert Hendriks
&beter
Ontwikkelt mens, werk & organisatie