Ondernemend Friesland events

De komende weken staat de eventspagina van Ondernemend Friesland in het teken van Werkfestival Sneek. Op zaterdagmiddag 28 september stellen Sneker ondernemers hun bedrijf open voor ‘expeditie werk’. In de aanloop naar dit Werkfestival vertellen deelnemende ondernemers op deze pagina over hun ambities en verwachtingen. Meer weten of vragen? Neem dan contact met ons op.

Wat verwacht Patyna van het Werkfestival Sneek?

Wat verwacht Patyna van het Werkfestival Sneek?

Wat verwachten deelnemers van het Werkfestival Sneek, op zaterdagmiddag 28 september? Patyna, een gespecialiseerde organisatie voor ouderenzorg in Friesland, doet ook mee aan dit event en laat weten waarom.

Waarom doen jullie met je bedrijf mee aan het Werkfestival?
We willen graag aan de inwoners van Sneek laten zien wat Patyna als werkgever kan bieden. Patyna is een gespecialiseerde organisatie voor ouderenzorg in Friesland. We bieden een breed scala aan zorg- en dienstverlening aan met name ouderen. Binnen Patyna zijn veel verschillende mogelijkheden. Je kunt aan de slag als verzorgende en verpleegkundige, maar ook als activiteitenbegeleider of als facilitair ondersteuner (schoonmaak, keuken, restaurant).

 

Wat verwacht jullie van het Werkfestival? Hebben jullie een doel voor ogen, of een bepaalde ambitie?
Op het Werkfestival willen we onze organisatie en werkzoekenden samenbrengen. We willen laten zien waarom het zo leuk is om bij Patyna te werken. Hiermee hopen we bezoekers van het event te interesseren voor een baan of opleiding bij Patyna.

 

Waarom is het voor jullie organisatie belangrijk om op juist aan dit event deel te nemen, welke meerwaarde heeft het Werkfestival?
De meerwaarde van het Werkfestival is dat het een event is voor mensen uit de regio waar Patyna ook actief is. We willen de bezoekers graag kennis laten maken met het werken in de ouderenzorg. De zorg vindt plaats op één van onze ruim dertig locaties, maar ook bij de cliënt thuis. We zijn actief in de steden en de dorpen op het Friese platteland. Ons werkgebied is Súdwest-Fryslân, Leeuwarden, De Fryske Marren, Waadhoeke en Tytsjerksteradiel.

 

Jullie organisatie is natuurlijk uniek. Waarin onderscheiden jullie je en wat willen jullie daarvan laten zien op 28 september?
Bij Patyna staan we voor fijn wonen, welbevinden en goede zorg voor onze cliënten. Centraal in ons werken staat de unieke mens. Met onze waarden aandacht, verbinding en vertrouwen zijn we verankerd in de gemeenschappen waar we werken. We helpen elkaar en we delen. Want samen maken we een thuis. We dogge it mei elkoar!

Aan een evenement als het Werkfestival deelnemen, is onderdeel van jullie vak. Wat vinden jullie het mooiste aan jullie vak?

Het mooie aan het werk in de ouderenzorg is onze bewoners ‘mei elkoar’ een thuis bieden!

 

Profiel:
Naam: Patyna                  
Werkgebied: Súdwest-Fryslân, Leeuwarden, De Fryske Marren, Waadhoeke en Tytsjerksteradiel
Lijfspreuk/motto: We dogge it mei elkoar!
Website: www.patyna.nl

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Advocaat
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
COVERFOTO_Kuipers Verzekeringen_ZW-w
Kuiper Verzekeringen
Kuiper Verzekeringen
Specialist verzekeringen
En Beter-Bert Hendriks-ZW-w
Bert Hendriks
&beter
Ontwikkelt mens, werk & organisatie