Ondernemend Friesland events

De komende weken staat de eventspagina van Ondernemend Friesland in het teken van Werkfestival Sneek. Op zaterdagmiddag 28 september stellen Sneker ondernemers hun bedrijf open voor ‘expeditie werk’. In de aanloop naar dit Werkfestival vertellen deelnemende ondernemers op deze pagina over hun ambities en verwachtingen. Meer weten of vragen? Neem dan contact met ons op.

Wat verwacht ZONklaar van het Werkfestival Sneek?

Wat verwacht ZONklaar van het Werkfestival Sneek?

Wat verwachten deelnemers van het Werkfestival Sneek, op zaterdagmiddag 28 september? Tino Schurer, directeur van  ZONklaar, vertelt waarom zijn bedrijf meedoet aan dit event.

Waarom doe jij met je bedrijf mee aan het Werkfestival?
Deels om het leuke initiatief te ondersteunen en deels om ons bedrijf in de etalage te zetten voor de doelgroep. Wij werken graag met jonge mensen die we intern verder opleiden.

Wat verwacht je van het Werkfestival? Heb je een doel voor ogen, of een bepaalde ambitie?
Het doel is om een grote groep geïnteresseerden kennis te laten maken met het vak dat wij uitoefenen. Er is in Nederland maar een handjevol bedrijven die hetzelfde doen als wij. Daarnaast willen we uitdragen dat wij een ambitieus bedrijf zijn, wat de komende jaren verder zal groeien. Hopelijk zitten er een paar pareltjes tussen die daar een bijdrage aan kunnen leveren.

 

Waarom is het voor jouw bedrijf belangrijk om juist aan dit event deel te nemen, welke meerwaarde heeft het Werkfestival volgens jou?
De laagdrempeligheid denk ik. Een moment kiezen om de bedrijven en belangstellenden te mobiliseren om kennis met elkaar te maken vind ik goed bedacht. Het is een mooie manier om in korte tijd veel jongeren te laten zien wat wij doen.

 

Jouw bedrijf is natuurlijk uniek en dat wil je laten zien. Waarin onderscheiden jullie je en wat wil je daarvan laten zien op 28 september?
Winters lekker binnen werken en in de zomer buiten werken: dat willen we bekender maken. We willen vooral laten zien dat we twee banen in één hebben. Die van specialist in reiniging & impregneren van maritiem textiel en zeilen, en in de zomer wordt je naast de reinigingswerkzaamheden ook opgeleid tot allround zonweringsmonteur.

 

Aan een evenement als het Werkfestival deelnemen, is onderdeel van je vak als ondernemer. Wat vind jij het mooiste aan jouw vak?
De diversiteit aan werkzaamheden, het ontwikkelen van mezelf en het tot leven laten komen van je ideeën. Daarnaast is vrijheid denk ik mijn grootste drijfveer. Ook haal ik veel voldoening uit het enthousiast maken van jonge mensen: ontdekken welke talenten ze bezitten om ze vervolgens een beetje de goeie kant uit te duwen.

 

Profiel:

Naam: Tino Schurer
Bedrijf: ZONklaar
Functie: Directeur
Woonplaats: Sneek
Hobby’s: Lezen, DJ-en, festival bezoeken, tekenen met pastel, een leuke serie kijken of een goeie seminar bezoeken.
Lijfspreuk/motto: Screw it….just do it!
Website: www.ZONklaar.nl

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Advocaat
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
COVERFOTO_Kuipers Verzekeringen_ZW-w
Kuiper Verzekeringen
Kuiper Verzekeringen
Specialist verzekeringen
En Beter-Bert Hendriks-ZW-w
Bert Hendriks
&beter
Ontwikkelt mens, werk & organisatie